Gol după 50 de secunde pentru Vlad la debutul în Liga 2: „E de nedescris ceea ce am simțit”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2015, 15:37 Campionat
Gol după 50 de secunde pentru Vlad la debutul în Liga 2:**

Cum Cătălin Hlistei, titularul postului de mijlocaș stânga în precedentele două întâlniri de campionat a acuzat o problemă musculară, Roland Nagy trebuia să aleagă un alt mijlocaș stânga pentru confruntarea cu CS Mioveni. A mutat curajos cu un fotbalist tânăr, care nu mai evoluase până acum pe scena eșalonului secund și a câștigat.

Trecuseră doar 50 de secunde de la primul fluier al arbitrului, când Michel Vlad (foto, în stânga) a preluat un balon venit de pe dreapta de la Strătilă și l-a trimis cu stângul în plasă. „E de nedescris ceea ce am simțit când am marcat. Bucurie, împlinire, de toate. M-am simțit bine înainte de meci, mai ales că eram supărat după meciul din Cupă pentru că nu am înscris împotriva unei echipe modeste. Sunt un om credincios și am crezut că Dumnezeu mă va ajuta să marchez. Pe de altă parte, nu mă pot bucura la final cum mi-aș fi dorit, pentru că echipa nu a câștigat acest meci. E păcat că nu am luat cele trei puncte, eu cred că am meritat victoria, mai ales după cum am evoluat în partea a doua. S-a văzut experiența superioară la ei, dar, dacă eram puțin mai atenți și gestionam altfel finalul, acum aveam două puncte în plus în clasament. Trebuie, însă, să ne revanșăm la Satu Mare”, spune mijlocașul de 20 de ani.

Dincolo de reușita din poarta lui Croitoru, tânărul utist se bucură pentru ziua debutului în anti-camera Ligii 1. „Mă bucur că mi-a venit rândul să joc, chiar dacă am așteptat ceva timp acest moment. Sunt fericit că antrenorii mi-au dat șansă, cred că am demonstrat ceva. Vreau să îi mulțumesc familiei că a fost alături de mine, m-a ajutat enorm. Mai trebuie să recunosc că m-am simțit puțin obosit pe final de meci, dar am tras de mine cât am putut. Am vrut să demonstrez că nu degeaba mi-a venit rândul”, a adăugat utistul.

Odată cu însănătoșirea lui Cătălin Hlistei, Michel Vlad ar putea trece din nou pe bancă și, pe undeva, e conștient și el de acest lucru: „Cătă pleacă favorit pentru titularizare. Eu vreau să îmi văd de treabă și să demonstrez atunci când se apelează la mine că antrenorii se pot baza pe serviciile mele”.

Citește și ce au spus Polgar și Costin după meciul cu CS Mioveni.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 14 Sep. 2015, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă