Gloria, victorie prețioasă în fața Unirii Slobozia

Adrian Soare, Mihai Andries 26 Oct. 2014, 16:48 Campionat

Decimată de accidentări, dar cu gândul la play-off, Gloria Buzău a izbutit să câștige la limită, scor 1-0, meciul disputat pe teren propriu cu Unirea Slobozia în cadrul penultimei etape a turului.

Prima ocazie a partidei  a aparținut oaspeților însă, aflat în poziție favorabilă, Jianu (3) a reluat slab de la zece metri, permițându-i goalkeeperului buzoian să rețină balonul. Gazdele au replicat ceva mai târziu prin Răduca (20) al cărui șut din interiorul careului nu a nimerit ținta și Pantelie (29), blocat în ultimul moment de Hristian care a trimis în corner, rămas fără rezultat.

Chiar în debutul reprizei secunde, echipa din Crîng a trecut pe lângă deschiderea scorului. Spre exasperarea lui „Vioară” și a celor aproximativ 100 de spectatori zgribuliți de frig, Răduca (48) a reluat din șase metri, mult peste poarta lui Dobre și astfel tabela de marcaj a rămas și ea înghețată.

La rândul lor, Ialomițenii au ratat o ocazie prin Hristian (58), care în urma unei lovituri libere executate de Bolat a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Puțin mai târziu, Gloria a reușit să deschidă scorul grație unui penalty acordat pentru fault asupra lui Pantelie și transformat de Răduca (70). Peste doar trei minute, oaspeții au fost la câțiva centimetri de egalare, mingea șutată de Gohoreanu trecând pe lângă stâlpul din stânga porții lui Stoicescu.

Spre finalul meciului, formația din Slobozia a rămas în inferioritate numerică după ce Hristian (82) a primit cel de al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Ultimul fluier al arbitrului a consfințit victoria, de altfel una extrem de importantă, a echipei buzoiene care se gândește tot mai mult la play-off.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Mihai Andries 26 Oct. 2014, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă