Gloria și CF Brăila, nula la nula

Adrian Soare, Mihai Andries 07 Apr. 2014, 00:53 Campionat

Timidă și confuză în multe momente ale jocului, Gloria Buzău nu a reușit decât o remiză albă în duelul de acasă cu CF Brăila. După cum au decurs ostilitățile în teren,niciuna dintre echipe nu merita să câștige, meciul fiind unul plictisitor.

Deși erau obligate să își adjudece toate cele trei puncte puse la bătaie pentru a spera în continuare la accederea în play-off, gazdele au arătat că pretențiile lor par a fi nejustificate. Primele ocazii mai periculoase s-au consumat în finalul mitanului întâi, când Pantelie (42) a trimis puțin pe lângă poartă, iar apoi mingea șutată de Bg. Dumitru (45) a fost scoasă de portarul advers, de sub transversală. Brăilenii și-au încercat și ei norocul de câteva ori, dar Frunză (63) și Cazan (72) nu au reușit să-l învingă pe goal-keeper-ul Gloriei.

În ultimul sfert de oră, gruparea din Crîng a evoluat cu un om un în plus după eliminarea lui Petean pentru cumul de cartonașe galbene, însă nu a fost în stare să profite de situație și astfel meciul s-a încheiat nedecis.

GLORIA BUZĂ‚U – CF BRĂ‚ILA 0-0

Stoicescu – Vlaicu, Dăniță (cpt.), Bîrsănel, Bg. Dumitru – M. Mihăescu (Abba ”85), Pușcașu – Burlacu (Crețu ”60), Bobe, G. Ion (Moise ”65) – Pantelie
Antrenor: Viorel Ion

Comănescu – Petean, Spiridon, L. Ivan, Necoară – C. Roșu, Ochia, R. Neagoe (Câmpeanu ”68), Frunză (cpt.) – Cl. Ionescu (Spătaru ”79), Cazan (Iordache ”68)
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Petean ”76 (cumul de galbene)

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 300; Arbitru: Ionuț Coza (Cernica); Asistenți: Ionuț Babadac (Alexandria) și Joszef Peter (Sfântu Gheorghe); Jucătorul meciului: Iulian Dăniță

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Mihai Andries 07 Apr. 2014, 00:53 Campionat
Pe aceeași temă