Gloria, semieșec acasă și cu Unirea Slobozia!

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 19:04 Campionat

Echipa din Crâng pare să fi intrat sub zodia remizelor, după ce, sâmbătă, a încheiat nedecis (2-2) un nou meci disputat pe teren propriu, de această dată în compania Unirii Slobozia.

Venită cu gândul să scoată un rezultat bun, formația oaspete a jucat pragmatic, iar în urma unei acțiuni ofensive rapide, profitând și de o greșeală a apărării adverse, a reușit să deschidă scorul. Toma a centrat în careu până la Nanu (28), care, rămas singur cu portarul, a marcat cu un șut de la șapte metri și astfel misiunea jucătorilor lui ,,Vioară” devenea și mai dificilă.

Unirea a intrat la cabine cu avantaj fragil pe tabelă, care avea să fie anulat imediat la revenirea pe teren, atunci când, la primul atac, Verdeș (46) a intrat în careu și nu l-a iertat pe golkeeperul oaspeților, restabilind egalitatea. La doar câteva minute însă, Unirea a preluat din nou conducerea după ce, la un contraatac rapid, Mihai (50) fructifică o centrare cu un lob peste Stoicescu, iar lucrurile se complicau din nou pentru Gloria.

Buzoienii au forțat egalarea, iar, la una dintre acțiunile ofensive, Verdeș a scapat singur spre poartă, fiind însă oprit prin fault de Dobre. Arbitrul a indicat punctul cu var și penaltyul a fost executat de același Verdeș (48), care a șutat cu sete sub bara transversală, trecându-și în cont ,,dubla”.

Echipa din Crâng a căutat în continuare culoare spre golul victoriei, numai că nu a știut să profite de avantajul omului în plus după ce fundașul Unirii Slobozoia, Roșu, a fost eliminat pentru un fault dur. Pe rând, Matei (71) Pușcașu (76) și Agache (77) au irosit șansa ca Gloria să oprească în Crâng toate cele trei puncte.

GLORIA BUZĂ‚U
UNIREA SLOBOZIA
2-2

Verdeș ”46, ”58 – pen. / E. Nanu ”28, L. Mihai ”50

Cr. Stoicescu – Airinei, Ct. Vlaicu, Agache, Bg. Dumitru (Fl. Alexandru ”46) – G. Marcu (cpt.), Mihăescu (Pușcașu ”67), Al. Drăguț, D. Burlacu (Muscalu ”74) – Verdeș, M. Matei
Antrenor: Viorel Ion

L. Dobre (cpt.) – S. Stan, G. Lazăr, F. Tudorache, C. Roșu – Macare, Ivașcă (R. Soare ”72) – Ibrian, L. Mihai (M. Florea ”90+3), C. Toma – E. Nanu (Jianu ”80)
Antrenor: Adrian Mihalcea
Eliminat: C. Roșu ”65 (roșu direct)

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 19:04 Campionat
Pe aceeași temă