Gloria, remiză albă cu Săgeata Năvodari

Adrian Soare, Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 15:13 Campionat

Duelul din etapa a 8-a dintre Gloria Buzău și una dintre pretendentele la promovare, Săgeata Năvodari, s-a încheiat nedecis, tabela de marcaj indicând la final o remiză albă.

Partida disputată pe stadionul din Crâng a fost una lipsită de spectaculozitate și săracă în faze de poartă, însă controlată în mare parte de oaspeți. Veniți cu gândul să își treacă în cont toate cele trei puncte puse la bătaie, constănțenii au încercat să găsească acele culoare libere spre poarta lui Stoicescu, iar, la prima acțiune ofensivă mai periculoasă, mingea șutată de Chițu (16), de la marginea careului, a ocolit cu puțin ținta. Ceva mai târziu, același jucător l-a testat pe goalkeeperul buzoian cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă, respins însă peste transversală. După două minute, Gloria a răspuns prin Burlacu (35), acesta punându-l și el la încercare pe Albuț care, aflat la post, a reușit să mențină tabela imaculată. La rândul lor, oaspeții au mai irosit o ocazie ce i-a aparținut lui Stana (42) al cărui șut de la 18 metri a fost blocat de un adversar.

În debutul reprizei secunde, Chițu (47) a fost foarte aproape de gol, dar șutul său din zece metri a ocolit stâlpul din stânga porții lui Stoicescu și astfel buzoienii au răsuflat ușurați. În urma unei acțiuni ofensive a Gloriei, atacantul Răduca (62) a prins un șut de la aproximativ 30 de metri, însă Albuț a reținut balonul.

Spre finalul partidei, Săgeata a beneficiat de două situații bune numai că Bruno (80) și Srdic (84) nu au nimerit ținta, astfel că tabela de marcaj a rămas blocată la 0-0, iar echipa din Crâng a trebuit să se muțumească și cu un punct, fiind de fapt, prima remiză înregistrată de Gloria Buzău în această ediție de campionat.

GLORIA BUZĂ‚U        0
SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI    0

Stoicescu – Amet, Ct. Vlaicu (M. Voicu ”46), Ghinea, Agache – Bobe (R. Dumitru ”73), Cl. Dumitrescu, G. Marcu (cpt.), D. Burlacu (Pantelie ”54) – Răduca, Pălimaru
Rezerve neutilizate: Sîrbu – A. Iordache, Ghiță, Tigoianu
Antrenor: Viorel Ion

Albuț – Cîrjă, Fl. Pătrașcu, R. Damian, Bruno (Vieru ”82) – D. Stana (Cervera ”70), Muzac – M. Chițu (Cr. Ganea ”70), Vezan (cpt.), Deletic – Srdic
Rezerve neutilizate: Gordin – Gorovei, Dunjic, Iloie
Antrenor: Cătălin Anghel

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 1.000; Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); Asistenți: Iulian Cătălin Brînză (Botoșani) și Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamț); Jucătorul meciului: Georgian Marcu.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 15:13 Campionat
Pe aceeași temă