Gloria, meciul și remiza!

Marius ANGHEL 28 Oct. 2013, 00:11 Campionat

O remiză amărâtă. Doar atât a fost în stare să obțină Gloria Buzău în meciul disputat acasă cu SC Bacău, după una dintre cele mai slabe evoluții de până acum. La finalul confruntării, tabela de marcaj a rămas blocată la 0-0.

După două egaluri consecutive, formația din Crâng visa la victorie, mai ales că juca pe teren propriu și pornea cu prima șansă, inclusiv la casele de pariuri. Cu un joc haotic, fără luciditate în atac, și jucători parcă speriați de minge, trupa lui ,,Vioară” nu putea obține însă mai mult, așa că a trebuit să se mulțumească și cu un rezultat de egalitate. Prima ocazie de gol i-a aparținut Gloriei Buzău, dar a fost irosită cu nonșalanță de Pușcașu (15), care, aflat singur cu portarul, a șutat de la numai zece metri peste transversală. După câteva minute, oaspeții au replicat prin Husein (21), al cărui șut de la marginea careului a ocolit ținta, buzoienii răsuflând ușurați. Fundașul gazdelor, Dăniță (25), și-a încercat și el norocul, numai că goalkeeperul băcăuan s-a remarcat așa cum a făcut-o puțin mai târziu și la lovitura de cap a lui Bârsănel (36), scoțând o minge de sub bara transversală.

Moldovenii puteau intra la cabine cu avantaj, numai că Husein (45) a luftat ca în curtea școlii, de la numai câțiva metri.

În repriza secundă, cele mai clare ocazii au fost trecute în contul lui Hurdubei (66), care a ratat din poziție ideală, și Matei (79), al cărui șut puternic de la 20 de metri a fost respins in extremis de portar.

Tabela de marcaj s-a păstrat imaculată până la final și astfel Gloria a înregistrat cea de a treia remiză consecutivă, în timp ce SC Bacău a plecat acasă cu un punct extrem de prețios.

GLORIA BUZĂ‚U
SC BACĂ‚U
0-0

Stoicescu – Airinei, Dăniță, Bârsănel, Agache – Pușcașu (M. Matei ”52), G. Marcu (cpt.), Mihăescu, Burlacu (Bobe ”67) – G. Ion (Vlaicu ”75), Verdeș
Antrenor: Viorel Ion

Petrariu – Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Sascău – Adăscăliței (cpt.) – Husein (C. Miron ”89), Întuneric, Cl. Tudor (B. Rusu ”80), Hurdubei – B. Ungureanu (Predoiu ”90+2)
Antrenor: Viorel Tănase

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 28 Oct. 2013, 00:11 Campionat
Pe aceeași temă