Gîlcă, un prim și ultim gol la Pâncota? „Obiectivul e realizat, așteptăm mutările conducerii”

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 14:45 Campionat
Gîlcă, un prim și ultim gol la Pâncota?**

Cel puțin în startul aventurii sale pe banca Șoimilor Pâncota, Ionuț Popa nu l-a inclus în planurile sale pe Florin Gîlcă. Odată cu multiplele probleme de lot, accidentări și suspendări, „Mister” a apelat și la fostul mijlocaș al UTA-ei, care a fost printre cei mai buni oameni de pe teren etapa trecută, în victoria decisivă cu FC Bihor.

Ieri, cu Caransebeșul, Gîlcă a fost din nou titular pe banda dreaptă și a înscris golul ce îi readucea pe „alb-negrii” în joc chiar înainte de pauză. „Șoimii” au trebuit să se recunoască până la urmă învinși de o echipă mai motivată. „A fost primul meu gol pentru Pâncota, sper că nu și ultimul. Din păcate, a fost fără folos pentru echipă și rezultatul final al meciului. Probabil, și gândul că ne salvasem deja de la retrogradare ne-a făcut să intrăm pe teren puțin deconectați, însă ne-am revenit pe parcurs și am ratat ocazii bune la 2-1. Dar, până la urmă, important este că ne-am îndeplinit obiectivul”, conideră fotbalistul care și-a făcut ucenicia la Școala de Fotbal Gică Popescu.

Ajuns la 28 de ani, vârstă împlinită în urmă cu patru zile, Gîlcă ar dori să-și cunoască viitoare destinație cât mai repede posibil: „Din câte știu, contractul majorității jucătorilor de la Pâncota expiră în această vară, așa că așteptăm mutările conducerii. În funcție de ce va decide aceasta, voi continua sau nu”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă