Gică Popescu și Sorana Cârstea au dat lovitura de începere la Târgoviște!

14 Nov. 2011, 13:50 Campionat

3.000 de oameni au asistat duminică la prânz la meciul Chindiei cu UTA, încheiat 0-0. Oficialii clubului au pregătit un moment special: lovitura de începere a fost dată de președintele onorific, Gică Popescu și de… Sorana Cârstea, una dintre cele mai bune sportive pe care le-a avut județul Dâmbovița.

„E prima dată când vin la un meci de fotbal. Am avut emoții, nu știam ce trebuie să fac. Mă bucur că am fost alături de băieți. Sunt mândră că avem fotbal de calitate la Târgoviște „, a declarat Cârstea, care spera să vadă o victorie a favoriților în partida cu UTA Arad.

Popescu: „Publicul, singurul câștig”

Președintele de onoare al Chindiei s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat duminică la Târgoviște: „E păcat că ne creăm ocazii, dar nu suntem în stare să o băgăm în poartă. Singurul câștig al meciului a fost tribuna plină. Le mulțumim târgoviștenilor că susțin Chindia. Tot ce pot să spun în momentul de față e că avem nevoie de întăriri în toate compartimentele”. Nu la fel de afectat de semi-eșecul cu UTA a fost președintele executiv de la Târgoviște, Mihai Neguț. „Ă‚sta este sportul, azi faci egal, mâine bați, poimâine pierzi. Mergem la Baia Mare și recuperăm punctele”, a declarat Neguț, în stilu-i caracteristic. Interesant este că pronosticul plasat după 0-0 cu Alba Iulia i-a ieșit președintelui, care anticipa un succes la Turnu Severin.

5 remize a înregistrat Chindia pe teren propriu în sezonul 2011-2012

articol scris de Ionuț Marin
foto: www.photochic.ro

14 Nov. 2011, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă