Gică Popescu: „Șase puncte din meciurile cu Baia Mare și Luceafărul!”

14 Nov. 2011, 18:22 Campionat

Președintele onorific al Chindiei a urmărit remiza albă cu UTA de la tribuna a II-a A stadionului alături de președintele executiv Mihai Neguț și de șeful de la CSM, Ciprian Iugulescu. Fostul internațional anunță modificări importante în pauza de iarnă, însă până atunci vrea un parcurs perfect de la echipa pe care a înființat-o la Târgoviște în iulie 2010, cu sprijinul consistent al autorităților locale.

Domnule Popescu, sunt probleme pe teren propriu pentru Chindia.
Din păcate, nu reușim să fructificăm ocaziile pe care le avem pe teren propriu. Nu reușim să băgăm mingea în poartă. Știam de la început că e greu, e mult de muncă, e altceva decât în Liga a III-a. În pauza de iarnă vom trage linie, vom vedea ce am făcut bine și ce am făcut mai puțin bine.

Chindia joacă mai bine în deplasare ?
Eu cred că avem același nivel de joc și acasă și în deplasare, cu aceleași probleme. Totuși, impresia mea e că avem mai multe oportunități de a înscrie în jocurile de pe teren propriu.

Publicul a fost din nou la înălțime…

Da, ca întotdeauna. Dacă rămânem cu un aspect plăcut de la meciul cu UTA, acela este legat de public. Acest lucru ne motivează suplimentar. În fiecare săptămână depunem eforturi pentru a duce acest proiect acolo unde dorește toată lumea. Simțim că oamenii sunt aproape de noi.

Care e obiectivul Chindiei în ultimele două etape, cu Baia Mare și Luceafărul ?
Eu le-am spus băieților înainte de meciul cu UTA că trebuie să ia șapte puncte din ultimele trei etape. Cum unul a fost luat duminică, ne rămân șase din ultimele două meciuri, adică victorii cu Baia Mare și Luceafărul Oradea.

Ce impresie v-a lăsat UTA ?
UTA a părut o echipă foarte bine așezată în teren, cu un nivel defensiv ridicat. Nu le-am creat mari probleme. UTA a venit să obțină un punct și și-a îndeplinit obiectivul.

articol scris de Ionuț MARIN
foto: photochic.ro

14 Nov. 2011, 18:22 Campionat
Pe aceeași temă