Gică Popescu: „Mi-e aproape imposibil să rămân la Chindia!”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 18:30 Campionat
Gică Popescu:**

Gică Popescu s-a bucurat pentru victoria Târgoviștei cu Dunărea Galați (3-0), i-a felicitat pe jucătorii lui Silviu Dumitrescu pentru atitudine și evoluție, dar a răbufnit la finalul meciului în fața jurnaliștilor locali, descriind în termeni deloc pozitivi colaborarea dintre asociații din proiectul fotbalistic Chindia.

„Sunt dezamăgit. Am stabilit niște coordonate cu autoritățile locale. A fost o înțelegere la începutul returului, care nu se respectă. Într-o situație precum cea de acum, e imposibil să rămân la Târgoviște. Sunt omul care dacă promite ceva, cuiva, încearcă să se țină de promisiune. La Chindia lucrurile au stat total invers. L-aș ruga pe domnul președinte al Consiliului Județean să respecte promisiunile și înțelegerile dintre noi”, a spus „Baciul”.

N-au avut bani de arbitraj!

Cum conturile clubului sunt goale, Chindia n-a putut plăti baremul de arbitraj și observatori până la apariția președintelui onorific, Gică Popescu. „E rușinos. Înainte de un meci atât de important, clubul nu are bani să plătească arbitrii. A trebuit să aducem bani de acasă. Sunt surprins neplăcut de modul cum văd unii acest proiect. Acum ar fi trebuit să discutăm despre campionatul viitor, așa se întâmplă la cluburile serioase”

10 miliarde lei vechi a investit Gică Popescu la Chindia în 2011-2012

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro
 

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă