Gică Popescu: „Chindia țintește primul loc!”

17 Oct. 2011, 21:10 Campionat
Gică Popescu:**

Echipa fostului internațional a învins duminică, cu mari emoții, FC Olt, 2-1 după o reușită decisivă venită în al treilea minut al prelungirilor. Prezent la meci, Gică Popescu s-a declarat mulțumit de rezultat, nu și de evoluția jucătorilor săi.

Domnule Popescu, victorie extrem de importantă, dar obținută cu mari emoții.
Așa este, dar victoria e victorie. Mie îmi pare rău că ne chinuim de fiecare dată să câștigăm. La ora asta, suntem departe de ceea ce ne dorim noi în acest proiect. M-aș bucura ca atunci când câștigăm să o facem într-o altă manieră. Am fost încântat de rezultat, nu și de joc.

V-a fost teamă la 0-1 ?
Teamă ? E greu să îmi fie mie teamă la un meci de Liga a II-a. M-a deranjat modul cum am primit golul, pe o greșeală în apărare. O indolență mare, aș putea spune. Important este că am putut reacționa, am înscris două goluri și am câștigat meciul. A fost rândul nostru să dăm gol pe final și să obținem puncte, după atâtea ghinioane. Era nevoie de o înlănțuire de două victorii.

Chindia a ajuns la trei puncte de lider…
Asta țintim. Întotdeauna ne-am propus să fim cât mai sus. Suntem la trei puncte de primul loc, dar eu sper să îmbunătățim jocul. Deocamdată suferim, ne chinuim, am câștigat meciurile foarte greu. Ar fi bine ca victoriile următoare să le obținem jucând altceva.

Ați găsit înlocuitor pentru Ion Crăciunescu ?
Pe Ion Crăciunescu este foarte greu să îl înlocuiești. Este un om care a făcut enorm pentru acest proiect. A pus umărul mereu, probabil a fost principalul pilon al proiectului Chindia Târgoviște. Va fi foarte greu să îi găsim înlocuitor. La nivelul dânsului, vă spun sincer că astăzi nu avem nicio variantă. Sunt câteva posibilități, vom hotărî în aceste zile ce și cum.

Are Chindia șanse la Timișoara ?
Șanse există oriunde. Nu ați văzut ce surpriză a reușit Luceafărul Oradea ? (n.r 1-0 cu FC Timișoara). Noi ne dorim să luăm trei puncte în fiecare meci. Se muncește în fiecare zi pentru acest obiectiv.

O ultimă întrebare. A fost Ghiorghi Zotic o variantă pentru postul de președinte al Chindiei ?

Niciodată !

articol scris de Ionuț MARIN

17 Oct. 2011, 21:10 Campionat
Pe aceeași temă