Gherman prezintă situația dramatică a Unirii: „A cincea lună fără niciun ban”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 18:42 Campionat
Gherman prezintă situația dramatică a Unirii:**

După jocul pierdut la Drăgășani, antrenorul Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman spune că situația de la echipa sa este dramatică.

„Intrăm în a cincea lună fără niciun ban, fără salarii, prime, este prima echipă unde nu avem nici vitamine, eu și jucătorii rămânem până la finalul turului, avem probleme grave. Sunt oferte pentru prima ligă pentru 6-7 jucători. Nu am intrat în sală de forță, este al treilea an în care nu facem cantonament, este inuman, nu am ce să le spun jucătorilor, Liga a II-a și Liga a III-a sunt la pământ.”

Gherman a considerat că disputa cu Damila a fost una foarte modestă. „Nu mi-a plăcut meciul, nicio echipă nu s-a ridicat la nivelul eșalonului secund, un joc modest ca atitudine, ritm, multe pase greșite. S-a rupt echilibrul când a fost eliminat un jucător de la noi, era greu să ținem ritmul în inferioritate, aveam și 4 titulari absenți, nu am mai putut pune probleme. Felicit Damila pentru rezultat, bravo lor, au un parcurs bun, la noi se simte lipsa pregătirii fizice.

Nu mi-a plăcut nici Damila, nici Unirea, există carențe mari la toți jucătorii de la ambele echipe, au fost prea puține faze, fiecare antrenor încercăm să creștem nivelul formației noastre.

Liga a II-a nu e o competiție puternică, dacă te duci în A, să zici că poți să lupți în primul eșalon. Din seria noastră, pe UTA, Bihor și Timișoara le văd favorite la promovare, nu știu cât vor ține ritmul Corona și Damila, deși sunt de apreciat până acum”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 18:42 Campionat
Pe aceeași temă