Gheorghe Constantin își cere scuze Mioveniului!

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 15:36 Campionat
Gheorghe Constantin** își cere scuze Mioveniului!

La finalul partidei de la Pitești dintre CS Mioveni și CSM Rm Vâlcea, scor 0-0, oficialul oaspeților, Gheorghe Constantin a declarat printre altele și că adversara echipei sale, își merită locul în clasamentul seriei a doua, în urma jocului prestat. În replică președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu i-a răspuns omologului său vâlcean că ar trebui să-și vadă de echipa sa și să nu se ia de jocul echipelor adverse, mai ales că în partida de sâmbătă, CSM-ul nu a fost cu nimic mai presus decât formația galben-verde.

Azi, Gheorghe Constantin și-a dat seama de greșeala făcută și a ținut să-și ceară scuze reprezentanților Mioveniului pentru cele declarate.

„Sincer, îmi pare rău pentru cele spune. A fost la cald după meci. N-am vrut să jignesc pe nimeni. Ba chiar înainte de meci mi-era teamă pentru că știam că Mioveniului are jucători buni, și chiar consider în continuare că Mioveniului nu și-a spus ultimul cuvânt. Am spus că a fost 0-0 peste tot pentru că ambele echipe au jucat slab. Are dreptate însă dl Olteanu spunând că fiecare trebuie să-i vadă de echipa lui. Așa este. Iar pentru că a dat importanță celor spuse de mine consider că trebuie să-mi cer scuze pentru cele spuse. Am făcut ce nu trebuia să fac, să fac afirmații depsre jucătorii altor echipe. Fie că e Mioveniului fie că e alt adversar nu trebuie făcut așa. Respect jucătorii din Mioveniului, antrenorii și conducerea și așa e normal să îmi cer scuze. Nu a fost nicio intenție prin declarația făcută” ne-a spus Gheorghe Constantin.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă