Geolgău, nostalgic după vremurile demult apuse: „Sper ca U. Craiova și UTA să revină cât mai repede în Liga 1 și cupele europene”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2014, 18:49 Campionat
Geolgău, nostalgic după vremurile demult apuse:**

Fiindcă Silviu Lung nu obișnuiește să vorbească cu presa, iar olandezul Laurens Ebbens a refuzat dialogul pe motiv că… pierde autocarul echipei, despre prestația craiovenilor la Arad a vorbit directorul general al oltenilor.

„Nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut în Liga a II-a. Scopul nostru a fost să ne impunem la Arad, indiferent de scor, iar atunci când te mulțumești cu puțin nu poți obține mai mult din punct de vedere al spectacolului sau al numărului de goluri marcate. A fost situație delicată și la noi. Pe bancă s-au aflat „secunzii” lui Stângă, jucătorii au fost, probabil, și ei afectați de schimbarea antrenorului principal, iar asta s-a simțit în evoluția lor cu UTA”, consideră Ion Geolgău.

Fostul atacant al echipei de aur a Universității Craiova a recunoscut că este legat sufletește de arena „Francisc Neuman”. „De fiecare dată când vin la Arad îmi amintesc de ziua debutului meu în Divizia A. Am avut privilegiul să debutez contra UTA-ei în 1976, simt emoții puternice când revin pe acest stadion. Astăzi, regretele sunt mari fiindcă cele două echipe de mare tradiție în fotbalul românesc, ce reprezintă două orașe importante din țara asta, au ajuns să joace în Liga a 2-a. Unindu-se toți factorii din oraș și din fotbal, sperăm ca ambele cluburi să renască și să ajungă din nou cât mai repede în Liga 1 și, de ce nu, în cupele europene”, a adăugat „oficialul” grupării din Bănie.

Geolgău a adunat 304 partide și 34 de goluri pe prima scenă a fotbalului românesc, 38 de meciuri și 8 goluri în cupele europene și 24 de selecții și trei reușite în tricoul echipei naționale.

Sursa: Gazeta nouă

Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 15 Mar. 2014, 18:49 Campionat
Pe aceeași temă