Gazde darnice, oaspeți strângători!

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:56 Campionat

Unirea Slobozia s-a împiedicat iarăși acasă și asta în ciuda faptului că băieții lui Dună au avut un început bun de joc. Astfel, Liviu Mihai (5) si D. Gheorghe(8) au trecut de puțin pe lângă deschiderea scorului. A urmat o perioadă cenușie în care cele două echipe s-au hărțuit făra rezultate notabile.

Abia în minutul 43, căpitanul gazdelor, Romeo Soare, a găsit drumul spre gol cu un șut din 6 metri în urma unei respingeri nesigure a lui Zăvoi.

A doua repriză începe nefast pentru Slobozia. Lazăr intră imprudent la Negru în suprafața de pedeapsă (47), iar Găldean egalează de la punctul cu var.

Suceava testează în continuare drumul spre gol, iar Negru (52) nimerește plasa laterală. Oaspeții rămân în 10 după eliminarea lui Morariu (63), dar tot ei reușesc desprinderea (67) la o fază în care Ionuț Plămadă rămâne singur cu mingea la picior la 8 metri de poarta Unirii și îl învinge pe Dobre. 

Unirea rămâne la rândul ei în 10 după ce Soare vede al doilea galben (74), dar, ca într-o reproducere în oglindă, Daniel Bălan îl faultează pe Ibrian în careu (82), iar Liviu Mihai aduce o egalare echitabilă ținând cont de felul în care a decurs jocul. 

La Slobozia criza de rezultate se adâncește, în vreme ce la Suceava ascensiunea băieților lui Tudoreanu își găsește o nouă confirmare.

UNIREA SLOBOZIA
RAPID SUCEAVA
2-2

R. Soare ”43, L. Mihai ”83 – pen. / Găldean ”48 – pen., I. Plămadă ”67

L. Dobre – S. Stan, R. Soare (cpt.), G. Lazăr, M. Florea – Ivașcă (M. Jianu ”58), Macare – S. Gheorghiu (Ibrian ”65), L. Mihai, C. Roșu – D. Gheorghe (Ad. Mihalcea ”46)
Antrenor: Marin Dună
Eliminare: R. Soare (74) – două galbene

Zăvoi – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), O. Morariu, Semeghin – Doboș (M. Petrescu ”62), Velescu, Găldean, M. Chiriac  – M. Negru (I. Sava ”65), I. Plămadă (Caragea ”75)
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Eliminare: Morariu (64) – roșu direct

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:56 Campionat
Pe aceeași temă