„Gașca nebună” își face singură probleme

11 Apr. 2009, 17:27 Campionat

După un început de retur în care studenții n-au reușit să obțină decât o singură victorie, în partida cu CS Buftea (6-1), problemele par să continue pentru “gașca nebună”, elevii lui Florin Motroc bifând astăzi un eșec neașteptat în fața câinilor mici, scor 1-2.
Întâlnirea dintre Sportul Studențesc și Dinamo II din  complexul studențesc se preconiza a fi una echilibrată, diferența dintre cele două echipe fiind doar de trei puncte. 
Deși gazdele au avut avantajul terenului propriu și au dominat meciul, elevii lui Cornel Țălnar au prins astăzi o zi norocoasă, singurele șuturi către poarta adversă finalizându-se cu gol.
Meciul a debutat cu un joc de tatonare din partea ambelor echipe. Gazdele au iuțit treptat ritmul însă acțiunile lor ofensive au fost destrămate ușor de fiecare dată de către apărarea  oaspeților.
Surprinzător, dinamoviștii au fost primii care au deschis scorul, prin golul lui Mușat din minutul 34. Acesta a împins balonul în poartă din 3 metri, după ce Popescu a respins în față o lovitură cu capul a lui Bucșă.
Replica alb-negrilor a fost promptă, cinci minute mai târziu, când, după o centrare venită de pe partea stângă și o bâlbâială a fundașilor dinamoviști, Daniel Lung a restabilit egalitatea.
De la cabine, studenții au ieșit hotărâți să schimbe scorul de pe tabela de marcaj și au năvălit spre poarta adversă, dar eforturile lor au rămas fără roade. Minutul “fatidic” pentru soarta partidei a fost 66, când autorul primului gol, Mușat, i-a “așezat” perfect mingea pe picior lui Voican, care l-a executat fără drept de replică pe Popescu.
Finalul de meci a adus noi griji pe capul studenților care au “șanse” să intre în jocul retrogradării, distanța față de ultimul loc retrogradabil fiind doar de 5 puncte.

Articol semnat de Corina Mlădinoiu
Foto: Florin Alboiu

11 Apr. 2009, 17:27 Campionat
Pe aceeași temă