„Gașca nebună” bagă Farul în ceață!

01 Sep. 2012, 19:28 Campionat

„Studenții” au pus pe tavă adevărata față a Farului încă din runda inaugurală. S-au impus cu 2-0 în fața unei echipe constănțene care a vrut, dar nu a putut. Rezultatul final chiar nu reflectă situația din teren, bucureștenii fiind mult peste marinari, la toate capitolele.

Cu o echipă nouă, dar avânt în componență destui jucători care au avut de spus un cuvânt în eșalonul secund, Farul nu a pus probleme unei formații care s-a reunit în urmă cu puțin peste o săptămână. Acest lucru demonstreazp faptul că echipa de pe litoal are de tras pentru a realiza ceva în actualul sezon. Lipsa de omogenitate, tactica total greșită și lipsa de pregătire a unor jucători face ca rezultatul întregistrat la Constanța să fie însă unul cât se poate de normal.

Sportul nu a trebuit să muncească prea mult pentru a se impune. A marcat câte o dată pe repriză și s-a rezumat la un joc de posesie. Prinul gol a venit din gheata lui Novac, servit excelent în centrul careului, după ce defensiva gazdelor a greșit decisiv. Scorul final a fost stabilit în urma unui penalty transformat de Ginga și acordat de central după un fault la V. Lazăr, cel care pasase decisiv și la prima reușită.

Așadar, cele trei puncte merg în Regie în timp ce Farul își face probleme după primele 90 de minute ale sezonului. De partea cealaltă, Sportul, Chiar dacă nu știe dacă să lupte la promovare sau nu, a demonstrat încă din prima partidă a stagiunii că poate arbitra accederea în eșalonul de elită al fotbalului românesc.

FC Farul (antrenor Ion Barbu): Curcă – Băjan, Stegaru, Tabără , V. Sandu – Ivanovici (Stoianof ’55), Buzea, Bîrladeanu (Ghenciu ’81), Coteanu (Popa ’61) – M. Matei, S. Chițu.

Sportul (antrenor Eusegiu Tudor): Ormenișan – Beta, D. Lung, Patriche, Farmache – Novac, Ghinga, I. Șerban, V. Lazăr (Mărgărit ’90+2) – L. Dobre (B.Barbu ’66), A. Nistor (Ciobanu ’90+1).

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA

01 Sep. 2012, 19:28 Campionat
Pe aceeași temă