Galeria și-a luat bilete la tribuna I pentru a-l înjura pe patron: „Nenea Marțian e cocalar!”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 18:57 Campionat
Galeria și-a luat bilete la tribuna I pentru a-l înjura pe patron:** „Nenea Marțian e cocalar!

Problemele au escaladat în curtea „Bătrânei Doamne” după ce Adrian Marțian a decis să schimbe antrenorul. Jucătorii și suporterii s-au plasat de partea lui Eugen Trică, dar asta și pentru că patronul echipei vorbește mult și face prea puțin pentru gruparea pe care o conduce. Banii intră în club cu pipeta și aici nu vorbim neapărat despre drepturile staffului tehnic sau fotbaliștilor, ci despre fondurile necesare pentru echipament sportiv, medicamente și vitamine sau echipe de copii și juniori. În schimb, criticile publice curg gârlă, dejeanul luând postura victimei, când – de fapt – lucrurile stau exact invers.

Galeria și, în general, și restul fanilor îl blamează pe Marțian, dovadă că întreg stadionul a aplaudat scandările anti dejean. „Nea” Marțian e cocalar!” a fost refrenul preferat al suporterilor din peluză, care, pentru a fi mai bine auziți de „prietenul lui Mutu”, au ajuns într-un final la tribuna I. Drumul, însă, nu a fost simplu și…ieftin. Fiindcă forțele de ordine nu le-au permis să ajungă în fața tribunei oficiale, fanii au trecut pe la casierie pentru a-și lua bilete pentru a-și câștiga accesul la tribuna I. Așa, aproximativ 50 de suporteri s-au postat în fața geamului de unde Adrian Marțian urmărea partida cu Reșița și l-au înjurat pe tot parcursul reprizei secunde. „M..e Marțian! M..e Marțian!”, „Coate goale!” și din nou „Nea” Marțian e cocalar!” și, în fine, „Ospătari și infractori nu vă vrem conducători!”, au strigat susținătorii „alb-roșiilor”, cu referire și la predecesorul dejeanului, Giovanni Catanzariti. Pe Trică, în schimb, l-au aplaudat, iar tehnicianul le-a răspuns la salut.

Până și galeria reșițeană (de altfel, foarte civilizată și atașată de echipa favorită) s-a solidarizat cu arădenii. „UTA nu ceda / Luptă-te cu mafia!” i-au încurajat „tifosii” bănățeni pe colegii lor de pe Mureș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 18:57 Campionat
Pe aceeași temă