Gaica: „Nu sunt obișnuiți încă cu ritmul din liga secundă, dar se observă că sunt mai în priză”

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 21:48 Campionat
Gaica:**

După trei înfrângeri cu 4-0, pentru UTA în formulă tinerească a urmat un 0-3 cu CS Mioveni. Ca rezultat se poate spune că e un mic progres, însă îmbunătățirile s-au văzut mai degrabă la exprimarea echipei timp de 45 de minute, când bateriile erau cât de pline.

„Eu zic că am făcut o primă repriză bună, iar scorul de la pauză e puțin mincinos. După aspectul jocului și al numărului de ocazii, cred că meritam mai mult. Ne-au prins pe contraatac, când noi eram aceia care am ales să jucăm acea carte… Asta e, am rămas cu destule lucruri pozitive după acest meci, cum ar fi evoluțiile bune ale lui Trabalka, în prima parte și Daniel Dan pe tot parcursul meciului. Dar, toți băieții s-au achitat destul de bine de sarcini, nu cred că ne-am făcut de rușine”, a menționat Sandu Gaica.

Întrebat de ce mai mereu la fazele de gol ale adversarilor sunt implicați fotbaliști veniți de la echipa mare, cum a fost cazul lui Gornic sau Oltean cu Mioveniul, tehnicianul republicanilor a precizat: „E clar că nu sunt antrenați, nu s-au pregătit normal de vreo trei săptămâni. Iar greșelile se comit pe lipsă de nepregătire. Nu spun că ai mei sunt mai breji, căci nici ei nu sunt obișnuiți încă cu ritmul din liga secundă, dar se observă faptul că – parcă – sunt mai în priză. Mâine ar fi trebuit să joace și la competiția de republicani, însă am făcut în așa fel încât să am apți alți 11 jucători care nu evoluat cu Mioveniul”.

În fine, Gaica nu e sigur de cum evolua lucrurile pentru echipa sa săptămâna viitoare. „Știu că domnul Marțian a dat dispoziție să nu mai joace seniorii, acum nu știu dacă lucrurile vor rămâne așa. Am mai înțeles că nu ne vom putea antrena pe stadionul mare, dar că meciurile cu Bihorul și Satu Mare se vor disputa încă aici. Cât despre băieții mei și viitorul lor nu știu ce să spun acum. Depinde mult de ei cum vor evolua acum că au făcut cunoștiință cu Liga a 2-a și au realizat că diferența nu e atât de mare față de competițiile de juniori”, a punctat fostul fundaș al „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 21:48 Campionat
Pe aceeași temă