Gabbanini: „Jucătorii nu fac față atunci când există presiune asupra lor”

19 Oct. 2011, 19:15 Campionat
Gabbanini:**

FC Bihor continuă pasa proastă de pe teren propriu din acest sezon, orădenii antrenați acum de Leonardo Gabbanini nereușind nici în restanța cu Mureșul Deva să obțină victoria, scoțând doar un 1-1. La finalul meciului, antrenorul italian a spus că jucătorii săi nu pot rezista presiunii și din această cauză s-a ajuns la astfel de rezultate.

„Ce cred eu acum despre meci nu este frumos să spun. Sunt foarte supărat. Trebuie să mă gândesc foarte bine ce să declar. Am încercat, când am venit la echipă, să asigur disciplină și echilibru. De exemplu, astăzi, am vorbit mai puțin de disciplină și organizare și am încercat să-i mobilizez pe jucători să obțină victoria.

Jucătorii noștrii au calități, însă, din păcate, când există o presiune asupra loc se întâmplă să clacheze. Pot să-i mobilizez să facă un meci bun, dar e mai greu când e vorba să obțină victoria. Am început un ciclu la partida cu FC Maramureș, care s-a încheiat astăzi cu Mureșul Deva. Din păcate, concluzia la finalul acestuia este că jucătorii nu fac față atunci când există presiune asupra lor.”, a spus la finalul meciului Leonardo Gabbanini.

Antrenorul echipei orădene și-a cerut în final scuze față de public și președinte. „”Îmi cer scuze publicului și președintelui clubului. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm astăzi toate cele trei puncte puse în joc, dar aceasta este situația. Repriza a doua a fost o rușine la ceea ce s-a întâmplat în teren.”

FC Bihor se poziționează la finalul celor nouă etape disputate până în acest moment în Liga a II-a pe locul 12, cu un total de 10 puncte, la egalitate cu CSM Râmnicu Vâlcea. Duminică, orădenii joacă din nou „acasă”, de la ora 11:00, cu Juventus București

Articol scris de Florin MIHALCA și Marius ANGHEL

Foto: Marius TUDOR

19 Oct. 2011, 19:15 Campionat
Pe aceeași temă