FOTO | Cu tractorul pe Cluj Arena! Imagini spectaculoase cu Bogdan Lobonț și jucătorii săi cocoțați pe utilajul agricol

Marius ANGHEL 13 Apr. 2019, 12:05 Campionat

Într-un moment de respiro între meciurile dintre Daco-Getica, disputat marți la București și câștigat cu 6-2, și cel cu SSC Farul, programat astăzi, de la ora 14:00, jucătorii Universității Cluj și stafful condus de Bogdan Lobonț au intrat cu tractorul pe Cluj Arena. Nu pentru a face munci agricole, a ara gazonul, așa cum se mai întâmplă pe unele stadione comunale din țară, ci cu alt scop, bineînțeles.

Clubul clujean e partener cu IRUM, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole și forestiere din sud-estul Europei, astfel că Lobonț și jucătorii săi au avut programată o ședință foto pe pista de atletism, în fața tribunei oficiale.

„Băieții noștri au făcut cunoștință cu tractorul TAGRO #U100 Black Edition, model care poate fi admirat și la Târgul Agraria, până duminică, 14 aprilie.

Proiectul TAGRO U100, la care inginerii din Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR al companiei IRUM au lucrat mai bine de 10 ani, reunește cele două branduri într-un produs de serie limitată care celebrează 100 de ani de istorie sub semnul „U”.

Parteneriatul de succes dintre FC Universitatea Cluj și IRUM, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole și forestiere din sud-estul Europei, continuă și în anul Centenarului”, a anunțat „U” Cluj pe pagina sa de facebook.

Clujenii, încrezători înaintea meciului cu Farul

Altfel, astăzi, de la ora 14:00, Universitatea Cluj o întâlnește pe teren propriu pe SSC Farul Constanța, în cadrul etapei a 30-a a Ligii 2. Trupa lui Bogdan Lobonț vine după un succes clar obținut la București, scor 6-2 cu Daco-Getica, în timp ce „marinarii” după un egal obținut acasă cu ASU Poli, scor 1-1.

Golgheterul Universității și al Ligii 2, Cristian Gavra, spune că echipa sa nu-și mai permite nicio sincopă în drumul ei de îndeplinire a obiectivului, promovarea în Liga 1. „Am făcut un meci perfect la București. Am marcat repede, am controlat jocul și am arătat foarte bine, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. Obiectivul meu nu este să fiu golgheterul campionatului la finalul sezonului, ci să promovez cu „U” Cluj în Liga 1. Ne așteaptă o partidă dificilă, la fel ca toate celelalte nouă rămase de jucat și suntem conștienți că nu avem voie să mai facem pași greșiți. Farul a arătat altceva în ultima perioadă, dar noi am suferit cu CS Mioveni prima înfrângere acasă din această stagiune și vrem să ne revanșăm față de suporteri. Trebuie să câștigăm toate meciurile, iar la final să ne bucurăm împreună de promovare”, a declarat Gavra, citat de site-ul oficial al Universității.

Încrezător că se poate obține o victorie cu SSC Farul este și Alexandru Coman. „Am strâns rândurile după întâlnirea cu CS Mioveni, am văzut unde am greșit și am reușit un meci foarte bun la București. Ne așteaptă un joc interesant, disputat, având în vedere că Farul vine după câteva rezultate pozitive, însă noi ne dorim victoria. Ne gândim numai la promovare, pentru că avem cel mai bun lot din Liga a 2-a, condiții ideale de pregătire, suporteri minunați și un stadion pe măsură”, a spus jucătorul de bandă dreaptă.

URMĂ‚REȘTE AICI desfășurarea meciului

În tur, Universitatea Cluj s-a implus la Constanța cu 3-0 prin golurile marcate de Dorin Goga (7 – penalty), Octavian Ursu (55) și George Florescu (80).

Înaintea desfășurării etapei a 30-a, „U” Cluj se află pe locul 3, cu 60 de puncte, în timp ce SSC Farul ocupă poziția a 14-a, cu 33 de puncte, la trei lungimi peste echipa aflată pe ultima poziție retrogradabilă.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a desfășurat în urmă cu 11 ani, în aprilie 2008, pe fostul stadion „Ion Moina”, actualul Cluj Arena, atunci când, în Sâmbăta Mare, Farul învingea cu scorul de 2-1, după ce Dorin Goga reușea să deschidă scorul pentru „studenți”, iar constănțenii întoarceau rezultatul prin Marius Ene și Cosmin Băcilă. Victoria asigura menținerea Farului în Liga 1, în timp ce Universitatea era retrogradată matematic și se lupta pentru îndeplinirea baremului obligatoriu de 25 de puncte.

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 13 Apr. 2019, 12:05 Campionat
Pe aceeași temă