FC Argeș va îmbrăca tricouri de colecție la meciul cu ACS Poli. FOTO | Echipamentul dedicat gloriilor clubului piteștean

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 13:54 Diverse

FC Argeș va îmbrăca un echipament nou, unul special, la meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de pe propriul teren, cu ACS Poli Timișoara, ce contează pentru etapa a 16-a a Ligii 2.

Jucătorii lui Emil Săndoi vor evolua contra bănățenilor într-un echipament de colecție, care a fost confecționat de firma Macron, partenerul tehnic al clubului piteștean. Tricoul de joc este de culoare albă, iar inserțiile sunt violete. Pe piept este imprimată sigla și numele principalului finanțator al echipei, iar pe lângă emblema clubului și cea a partenerului tehnic, sunt scrise cu litere mici numele fotbaliștilor și ale membrilor staffului tehnic cu care FC Argeș a câștigat, în 1972 și 1979, titlurile de campioană a României.

Pe spatele fiecărui tricou sunt imprimate numărul de joc și numele jucătorului care-l va utiliza.

Acest set de echipament de colecție a fost realizat în semn de prețuire pentru cei care au făcut să se vorbească de FC Argeș în întreaga lume datorită performanțelor obținute în anii 80, anunță clubul piteștean pe pagina sa de facebook.

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 13:54 Diverse
Pe aceeași temă