ASU Poli a oficializat colaborarea cu Alexandrion Grup. Noul partener al clubului suporterilor își dorește promovarea

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 13:05 Liga 2

ASU Politehnica Timișoara a oficializat joi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la ștrandul No Name, înțelegerea cu noul partener al clubului, Alexandrion Grup. La eveniment au participat antrenorul Sorin Brîndescu, managerul sportiv Marius Cociu, căpitanul Cristian Gălan, cât și președintele Alexandrion Grup, Nawaf Salameh.

„Alege excelența”, acesta este sloganul noului partener al divizionarei secunde ASU Politehnica, Alexandrion Grup, spre același țel sperând și clubul timișorean care vrea să-și continue parcursul spre Liga 1 după cele patru promovări consecutive reușite până în acest moment.

„Sperăm ca de acum încolo să meargă lucrurile mult mai bine pentru echipa noastră. Noul sponsor e un nume important pe piață, e o forță, un brand, ceea ce ne dorim să ajungem și noi. Cu toții știm că am pornit de jos, cu pași mărunți dar siguri și iată că astăzi batem la porțile sportului de performanță. Evident, ne dorim mult mai mult, ne dorim să dublăm această activitate și nu putem să facem acest lucru singuri. E adevărat ceea ce spunea noul nostru partener, că o echipă de tradiție trebuie să aparțină comunității. Asta ne dorim și noi, să se strângă rândurile în jurul clubului nostru și să fim din ce în ce mai mulți. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai puternici. Doar așa putem demonstra că spiritul Timișoarei se poate face din ce în ce mai puternic auzit. Sperăm să fim din ce în ce mai competitivi pe plan național și chiar internațional, de ce nu?”, a declarat, citat de druckeria.ro, Brîndescu.

Nawaf Salameh: „Sunteți un model pentru alte cluburi din țară care acum încearcă să meargă pe același drum”

Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup, s-a ferit, potrivit PressAlert, să ofere date concrete legate de ce presupune parteneriatul cu ASU Poli. Sursa citată scrie că inițial e vorba de o sumă mică, nesemnificativă, dar înțelegerea presupune pe viitor mai multe evenimente comune, „petreceri” pentru poliști, cum le-a numit Salameh.

„Avem o tradiție lungă în sprijinirea sportului în România. Pentru ceea ce ați făcut dumneavoastră aici, trebuie să vă strângem mâinile și să vă felicităm. Chiar și această petrecere am ținut să o dedicăm vouă, suporterilor, pentru că sunteți un model pentru alte cluburi din țară care acum încearcă să meargă pe același drum. Eu întotdeauna am spus că echipele istorice ale României trebuie să aparțină orașelor și suporterilor, nu unei persoane fizice. Nu am putut sta indiferenți. Încercarea noastră e atipică. Oferim bilete, evenimente, suntem un altfel de sponsor. Când veți trece la Liga 1 veți avea parte de o mai mare petrecere. Nu-mi doresc să devin acționar, ci să fiu alături de cluburi în România. Eu îmi doresc din anul ăsta să promovăm”, a declarat și Nawaf Salameh, șeful celui mai nou partener al lui ASU Poli. Dorința noului partener a fost ușor temperată de managerul sportiv Marius Cociu: „În primul rând ne dorim să rămânem în Liga a 2-a”.

Gălan: „Sper ca acest parteneriat cu Alexandrion să fie unul durabil și să ne ducă în Liga 1”

Căpitanul Cristian Gălan nu a ascuns că își dorește să evolueze alături de ASU Poli chiar și în Liga 1. „Când m-am alăturat acestui proiect, în Liga a 5-a, nu mă gândeam că voi avea ocazia să stau în fața atâtor oameni, din postura de căpitan al echipei în Liga a 2-a. Iată că am ajuns să trăiesc și acest moment și mă bucur de acest lucru. Sper ca acest parteneriat cu Alexandrion să fie unul durabil și să ne ducă în Liga 1. Poate voi avea ocazia să joc pentru această echipă și în primul eșalon, după ce am jucat în liga a cincea, a patra, a treia și acum a doua”, a spus Cristian Gălan, citat de druckeria.ro.

În primul an al colaborării, Alexandrion Grup va contribui cu o sumă deloc de neglijat la bugetul clubului, dar se va implica și în organizarea diverselor evenimente de fidelizare a publicului.

Foto: PressAlert și FB ASU Politehnica Timișoara

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă