„Fotbaliștii Farului par blazați, obosiți. Nu reușesc să-i mai înțeleg”

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 12:44 Campionat
„Fotbaliștii Farului par blazați, obosiți.** Nu reușesc să-i mai înțeleg

FC Farul a pierdut cu 1 la 2 meciul din etapa a șasea a Ligii a 2-a, seria întâi, de pe terenul formației Rapid CFR Suceava, „marinarii” rămânând cu doar trei puncte cucerite până acum. Golurile au fost marcate de Căinari (min. 18 – șut de la 12 m), I. Plămadă (min. 68 – cap după centrarea lui Semeghin), respectiv Săceanu (min. 51 – a dejucat pasul la ofsaid al defensivei gazdelor și l-a lobat pe portarul Andrei Preda, fost jucător la FC Farul).

Echipa constănțeană a jucat cu: G. Curcă – Băjan, Stegaru, Țabără, Săceanu – Nițescu, Ghenciu (min. 73, Coteanu), Buzea, Sg. Popescu (min. 46, Bârlădeanu) – Stoianof (min. 46, M. Matei), S. Chițu.

Evoluția Farului a lăsat de dorit, Marian Diaconescu, unul dintre finanțatorii clubului, exprimându-se în termeni critici la adresa jucătorilor.

„A fost un joc foarte slab al nostru, lipsit total de atitudine. În afară de gol, și acela venit dintr-o fază care nu anunța nimic, n-am avut nicio ocazie. Diferență enormă între evoluția de la Brașov și cea de acum. De data aceasta, arbitrajul a fost super-corect. Așa mi-aș dori mereu. Am pierdut pe mâna noastră. Jucătorii cu experiență, de la care mă aștept la mai mult, nu dau randament. Fotbaliștii par blazați, obosiți. Nu reușesc să-i mai înțeleg. Sunt prea mari oscilațiile în joc. Ca să crească, tinerii noștri trebuie să vadă ceva la fotbaliștii rutinați”, a declarat Diaconescu.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 12:44 Campionat
Pe aceeași temă