Foresta vrea să dea lovitura și cu Chindia. Florentin Petre: „Ne pregătim de o nouă surpriză”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Mar. 2018, 18:53 Campionat

Dacă în prima etapă din 2018 a câștigat cu 1-0, cu mare noroc, meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, Foresta Suceava vrea să repete isprava și contra celor de la Chindia Târgoviște. A treia clasată din Liga 2 este un adversar mult mai bun decât Brăila, însă antrenorul sucevenilor, Florentin Petre, nu se teme.

„Unii nu se așteptau să câștigăm nici în prima etapă, cu Brăila. Acum, ne pregătim de o nouă surpriză. Ne vom juca șansa, chiar dacă va fi infinit mai greu. Chindia vine de pe altă pozitie. E o echipă omogenă, bine organizată, cu jucători de calitate, pe care îi cunosc foarte bine, ținând cont că am lucrat în trecut cu patru dintre ei. Eu mă gândesc însă doar la victorie, așa cum fac înaintea fiecărui meci, indiferent de numele adversarului. Vreau să-i motivez cât mai bine pe băieți până la ora jocului, pentru că avem nevoie de puncte”, a declarat, citat de Gazeta SV, antrenorul echipei aflate pe locul 15, primul deasupra locurilor retrogradabile.

Florentin Petre mizează și pe suporteri pentru obținerea unui rezultat bun în meciul cu Chindia. „Ne așteptăm fanii cu drag în tribune. Sper să vină în număr cât mai mare, să le oferim un spectacol fotbalistic cât mai bun, iar la final să-i mulțumim cu o nouă victorie. Avem mare nevoie de suporteri”, a spus antrenorul Forestei.

Meciul dintre Foresta Suceava și Chindia Târgoviște este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Areni. Înaintea desfășurării etapei a 24-a a Ligii 2, sucevenii se situează pe locul 15, cu 23 de puncte, iar Chindia e pe 3, cu 45 de puncte.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Mar. 2018, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă