Fodor: „Am luptat pentru banii promiși de conducere”

15 Jun. 2009, 15:11 Campionat
Fodor:

Antrenorul secund de la FC Bihor a spus că echipa a dorit să arate că nu se vinde pe nici un leu, indiferent de unde ar veni, și a dorit ca rezultatul meciului să se decidă pe teren.

 

"Noi am avut o săptămână foarte grea. O săptămână în care conducerea județului și municipiului a avut o întâlnire mai urâtă cu noi, mai dură. Am vrut să le arătăm că jucăm numai în iarbă. Am avut o primă de la conducere. Nu am luat nici un ban în retur. Am luptat pentru banii de la conducerea FC Bihor. În urma discuțiilor cu conducerea ni s-a spus: Nu pierdeți la Arad nu vă luați banii.", a declarat Mircea Fodor.

 

"Acesta consideră echitabil rezultatul de pe tabelă și declară că nici una din echipe nu merita să câștige. Și la Pitești am dovedit că am jucat corect, și acasă cu Alba Iulia și cu UTA în ambele partide. "U" Cluj ne-a bătut foarte corect. Nu a fost nimic necurat. Jocul cu CSU a fost unul în care am pus preț pe apărare, pentru a nu pierde. Ne-am retras repriza a doua pentru a conserva rezultatul. Consider rezultatul echitabil, deoarece și noi am avut ocazii și o bară", a concluzionat antrenorul secund de la FC Bihor.

 

Articol scris de Daniel Berar

15 Jun. 2009, 15:11 Campionat
Pe aceeași temă