Foale, la un nou succes pe banca Politehnicii: „Băieții își merită toate sărbătorile fericite” | Supărare la Afumați: „O înfrângere dureroasă”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 21:38 Campionat
Foale, la un nou succes pe banca Politehnicii:

ASU Politehnica a bătut-o pe CS Afumați, formație mai bine clasată, în Vinerea Mare, cu scorul de 2-1. Timișorenii au marcat prin Alin Ignea și Vasile Nicolae, iar ilfovenii prin Vasile Olariu. Tehnicianul interimar al bănățenilor, Antonio Foale, a fost bucuros la finalul jocului, în timp ce Vasile Neagu nu a venit să dea declarații presei.

Antrenorul alb-violeților spune că totul s-a decis la începutul foarte hotărât de meci al elevilor săi. „Un cadou frumos, ni l-am făcut singuri prin munca trudită. Băieții își merită toate sărbătorile fericite. Le mulțumesc jucătorilor pentru tot angajamentul și atitudinea și agresivitatea pe care au arătat-o în jocul de astăzi. Am avut puține emoții. Am făcut pasul înapoi, dar, apoi, s-a reglat puțin situația în jumătatea reprizei a doua, când am ieșit din apărare. Nu le-am spus să facă pasul înapoi. 2-1 e un scor periculos, poate au vrut o siguranță de a nu mai lua gol. Nu i-am lăsat noi să joace. I-am luat din minutul 1 sus, acolo. Dacă îi lăsam să joace, ne jucau, pentru că au un nucleu de jucători care joacă demult împreună, inclusiv cu antrenorul. Putea să fie un meci mai greu și în favoarea lor”, a precizat Antonio Foale.

La înfrângeri, pentru CS Afumași vorbește secundul Cristian Vaida

Vasile Neagu nu a venit să vorbească cu presa după meci. Secundul Vaida a recunoscut cu sinceritate că echipa sa nu a jucat deloc grozav. „O înfrângere dureroasă. Am făcut două reprize diametral opuse. Prima foarte, foarte slabă. A doua, ceva mai bună, dar fără concretizări. Nu am avut nicio ocazie. În afară de posesia mai bună ca echipa gazdă, altceva zero, nimic. Niciodată nu am început așa slab un început de meci. A căzut golul foarte repede, în minutul 2, apoi a urmat golul al doilea. Am revenit, am sperat că în repriza a doua vom egala. Dacă eram atenți și ne cream alte ocazii, altul era rezultatul. Un rezultat bun pentru echipa gazdă. Îi felicit și baftă în continuare”, a spus secundul Afumațiului.

Afumațiul nu mi are un obiectiv de clasament. „Noi vrem să câștigăm toate meciurile, să adunăm cât mai multe puncte. Sunt cele două echipe care au luat un avans foarte mare, locul 3 e Târgoviște. Dacă am fi câștigat, ne apropiam la trei puncte, mai aveam o șansă”, a punctat Cristian Vaida.

ASU Poli rămâne pe locul 7, cu 44 de puncte, iar săptămâna viitoare are meci vineri, de la ora 17:00, la Dunărea Călărași. CS Afumați a căzut pe locul 5, cu 48 de puncte. Sâmbăta viitoare va primi vizita celor de la Știința Miroslava.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 21:38 Campionat
Pe aceeași temă