Fluier final la Slatina! FC Olt câștigă la masa verde după ce FC Universitatea nu s-a prezentat! Oltenii sunt acum la Leamna, unde se antrenează!

Marius ANGHEL 01 Mar. 2014, 11:01 Campionat
Fluier final la Slatina!** FC Olt câștigă la masa verde după ce
FC Universitatea nu s-a prezentat! Oltenii sunt acum la Leamna, unde se antrenează!

UPDATE 11.15. Jucătorii slătineni și arbitrii au ieșit la centrul terenului, în aplauzele suporterilor, după expirarea timpului regulamentar. „Centralul” a fluierat finalul partidei și conform regulamentului, FC Olt Slatina câștigă la masa verde, cu scorul de 3-0.


UPDATE 2: Antrenorul formației FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a afirmat că speră să fie doar o glumă în privința neprezentării echipei FC Universitatea Craiova la partida de astăzi, de la ora 11.00, de pe stadionul „1 Mai”. „Nu vin la meci? Sunteți sigur? Sper să glumiți. Multă lume se pregătește de acest joc, e vânzoleală în oraș. Cred că ar veni mulți spectatori la acest meci. Sincer, mi-ar părea rău să nu se joace. Noi vom respecta regulamentul, vom intra pe teren și vom saluta publicul, apoi, ca să nu pierdem timpul aiurea, vom merge pe ‚Metalurgistul” și vom susține un antrenament. O victorie la masa verde e o victorie la masa verde, nu te face să te simți mândru. În opinia mea această partidă nu are cum să fie reprogramată”, a declarat Dan Oprescu, pentru GdS.

 


UPDATE: Conform GdS, la ora 10.26, jucătorii de la FCU au ajuns la Leamna și încep antrenamentul. A revenit la echipă și Dumitru Hotoboc, Vasile Gheorghe se lasă așteptat în continuare. Conducerea FC Universitatea Craiova nu a glumit deloc în privința neprezentării la partida de astăzi, de la ora 11.00, de la Slatina, cu FC Olt, din cadrul etapei a 15-a din Liga a II-a, seria 2.

Jucătorii fuseseră anunțați că nu se va face deplasarea în orașul de pe malul Oltului în această dimineață.


FC Universitatea, adversara grupării FC Olt Slatina din primul meci oficial pe 2014, nu a ajuns deocamdată pe Stadionul 1 Mai. În cazul neprezentării, echipa patronată de Adrian Mititelu va pierde meciul cu scorul de 3-0.

Gazeta nouă anunță că brigada de arbitri, condusă la centru de Mihai Amorăriței, dar și jucătorii grupării FC Olt au ieșit la încălzire. În tribunele stadionului 1 Mai vin din ce în ce mai mulți suporteri. Lotul grupării slătinene a ieșit la încălzire în aplauzele celor prezenți.
 


 

 

Marius ANGHEL 01 Mar. 2014, 11:01 Campionat
Pe aceeași temă