Firțulescu: „Cu talentul m-a născut mama”. Jucătorul CSM-ului a marcat un gol superb cu Chindia

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 17:52 Campionat
Firțulescu:

Folosit ca vârf retras, Dragoș Firțulescu a marcat un gol superb în minutul 57 al jocului cu Chindia, în etapa a 4-a a Ligii 2, cu un șut la vinclu, din marginea careului mare. A fost, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera lui Firțulescu.

„Nu credeam că vom mai fi egalați, dar acesta e fotbalul, trebuie să fim mai atenți, să învățăm, sper să recuperăm punctele pierdute la Arad. Fac antrenamente în special pentru ce îmi lipsește, forță și viteză, dar cred că, cu execuția de la gol, așa m-a născut mama, ea m-a înzestrat cu calitățile acestea. La Vasile se putea da lejer penalty, dar nu scuză eroarea noastră de la corner, nu ne-am concentrat la acea fază. Chindia este o echipă destul de bună, s-a apărat bine, dar nu a avut ocazii. Am avut meciul în mână, am avut ocazii imense la Voinea și Geantă, păcat de faza cu cornerul, însă trebuie să trecem peste. Totuși suntem pe locul 6, loc de play-off, care este obiectivul nostru, avem moral bun” a declarat Firțulescu.

Jucătorul speră ca, din iarnă, să ajungă la un club mai puternic. „Îmi doresc să fac pasul la Liga I, dacă nu reușesc să promovez cu Vâlcea, depinde numai de mine. Țin legătura constant și cu cei de la Notts County, unde am fost în iarnă, sunt șanse, dar rămâne de văzut. Vor veni să mă vadă aici la Vâlcea, păcat că nu au venit chiar la acest meci, dar eu mă concentrez pe prezent, pe CSM” a declarat Firțulescu.

Tehnicianul Alex Pelici s-a bucurat și el pentru reușita elevului său. „Foarte frumos golul, mă bucur că marchează, avea un blocaj din punctul acesta de vedere. L-am schimbat pentru că nu mai putea, el a evoluat majoritatea jocului, a făcut bine și faza de apărare”, a spus Pelici.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă