Final aglomerat pentru Stoican: antrenamente și… examene!

22 May. 2012, 15:26 Campionat
Final aglomerat pentru Stoican:** antrenamente și... examene!

Tehnicianul a absentat motivat de la ședința de pregătire a târgoviștenilor, programată luni după-amiază, pe terenul 2 al Stadionului Eugen Popescu. „Are niște examene la Școala de Antrenori”, au explicat angajații de la club. Aflat în silenzio stampa după umilința de la Arad, 0-3 cu UTA, Stoican nu a putut fi contactat de jurnaliști. Interesant este că, dacă de absența principalului s-a știut, nici secundul Silviu Ion nu a fost prezent la antrenamentul de luni. În aceste condiții, ședința a fost condusă de Adrian Bogoi.

S-a bătut cu Rădoi ?

Finalul meciului cu UTA a produs tensiune în vestiarul Chindiei. Flavius Stoican i-ar fi reproșat căpitanului Rădoi ratarea penalty-ului din repriza secundă. „Ai alții la rând, nu mă certa pe mine”, ar fi vorbit jucătorul. După unele surse, lucrurile ar fi degenerat, ajungându-se la violențe. „Nu este nimic adevărat, nu au fost probleme de acest fel”, a venit poziția oficială a clubului, prin vocea ofițerului de presă Felix Stănescu. Cert este că antrenorul Flavius Stoican nu s-a întors la Târgoviște cu echipa, ci a mers direct acasă, cu … observatorul de joc Dumitru Paraschiv, originar din Turnu Severin. „Suntem obișnuiți. Rare sunt deplasările când vine cu noi”, vorbesc jucătorii.

(Iar) probleme cu Mladen !

Fără antrenorii Stoican și Silviu Ion, jucătorii Chindiei au vrut să intre pe terenul mare și să efectueze ședința de pregătire de luni. Cum la Târgoviște a plouat torențial în ultimele zile, iar gazonul este moale, îngrijitorii arenei le-au transmis fotbaliștilor să efectueze antrenamentul pe terenul secund, având acceptul conducerii. De aici și până la înjurături nu a mai fost decât un pas mic. „Mladen și Șerban ne-au înjurat în ultimul hal. Ne-au spus că ei sunt fotbaliști și se antrenează unde vor”, au vorbit, vizibil jenați de situație, oamenii de la stadion.

Articol de Ionuț MARIN
Foto: Alex Mihai (photochic.ro)

22 May. 2012, 15:26 Campionat
Pe aceeași temă