Figliomeni, „bestia nera” pentru utiști. Italianul a înscris din nou împotriva arădenilor: „Trebuie să rămânem pe primul loc”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 16:54 Campionat

Medieșanul Cosimo Figliomeni a marcat trei goluri în prezenta ediție de campionat pentru Gaz Metan, două împotriva UTA-ei. Italianul a înscris la Arad pentru 0-2, iar ieri pentru 2-0, la capătul unei superbe acțiuni personale, purtate în viteză pe lângă nu mai puțin de patru jucători arădeni.

„Atacantul de buzunar” a înscris precedentul gol la mijlocul săptămânii, în intermediara cu Chindia, cu un șut la vinclu de la marginea careului. „A fost un meci greu cu UTA și e bine că am câștigat. Acum trebuie să rămânem pe locul 1. Sunt fericit că am înscris pentru al doilea meci consecutiv, dar și e bine că am marcat și în tur și în retur cu UTA. A fost mai greu la Arad pentru noi, cum, de fapt, fiecare deplasare e mai grea decât meciurile de acasă”, a punctat peninsuarul, care a făcut și o descriere succintă a fazei golului: „Am vrut initial să pasez cu Munteanu, dar nu era unde credeam eu și mi-am spus că acum voi pleca de unul singur spre poartă. Nu știam exact cum va decurge faza, dar am avut încredere în mine și a ieșit bine”.

Figliomeni spune că echipa sa nu mai are voie să piardă șefia seriei: „Acum trebuie să rămânem pe primul loc. Nu avem presiune, știm doar că trebuie să lucrăm săptămână de săptămână și să ne ascultăm antrenorul”.

Gaz Metan Mediaș e noul lider al Seriei a II-a, față de a doua clasată, UTA Bătrâna Doamnă, având două puncte avans.

 

Text: Sport Arad
Foto: Istvan BERTALAN
Video: Nova TV

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă