FCM Bacău mizează pe cartea atacului

14 Mar. 2012, 11:14 Campionat
FCM Bacău mizează pe cartea atacului

Antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru, speră ca în retur echipa sa să-și îmbunătățească media golurilor marcate

Pentru primul meci al returului ligii secunde, cel de vineri, de la Constanța, contra Farului, FCM Bacău are la dispoziție două rezultate din trei. Asta nu înseamnă însă că băcăuanii se vor deplasa pe Litoral cu intenția de a se apăra cu orice preț, în numele unei remize fără goluri.

„În tur am marcat doar 14 goluri, puțin! Îmi doresc ca în retur, eficacitatea noastră să sporească, mai ales că vom aborda toate jocurile la victorie, indiferent că vom evolua acasă sau în deplasare”, a anunțat antrenorul Gheorghe Poenaru.

„Boghi” știe rețeta

Speranțele „galben-albaștrilor” se leagă și de dorința de revanșă a căpitanului Gabriel Boghian. Cu o singură reușită în prima parte a campionatului, atacantul bacăuan are convingerea că sezonul de primăvara va fi unul mult mai fast.

Cu atât mai mult cu cât ultimul său gol înscris într-un joc susținut în deplasare în liga secundă a fost chiar împotriva Farului, în 2010, pe vreme când „Boghi” juca la FC Botoșani.

„Atunci am dat un gol și o pasă de gol. Acum m-aș mulțumi cu o pasă de gol, dacă asta ne-ar garanta toate cele trei puncte”, a declarat atacantul FCM Bacău.

Îi priește Litoralul

O altă gură de tun pe care Poenaru mizează în acest retur este Cătălin Vraciu. Fostul golgeter din liga a treia vine și el după o toamnă în care nu a marcat decât un gol. Dar un gol spectaculos și important deopotrivă, care a netezit drumul Bacăului spre prima victorie externă, contra Callatisului Mangalia.

„Se pare că Litoralul îmi priește”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, Vraciu. „Sper din tot sufletul să marchez vineri, la Constanța, indiferent dacă voi începe meciul ca titular sau ca rezervă, iar golul meu să coincidă cu un rezultat favorabil pentru FCM”
, a mărturisit Vraciu.

sursa: Deșteptarea

14 Mar. 2012, 11:14 Campionat
Pe aceeași temă