„FC Olt este o echipă bună, o nucă greu de spart”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 14:08 Campionat

Jucătorii grupării Gloria Bistrița s-au bucurat minute bune pe teren, după victoria cu FC Olt Slatina. Cu cele trei puncte obținute pe Stadionul „1 Mai”, ardelenii se mențin în continuare în fotoliul de lider al seriei.

Tehnicianul formației retrogradate din Liga I, Cristian Coroian, a declarat, după meci, că echipa sa a meritat victoria, chiar dacă a recunoscut faptul că în actul secund jucătorii săi nu au mai contat prea mult în joc.

„A fost un meci pe care am venit să-l câștigăm, din fericire am reușit, felicit băieții pentru modul în care au luptat, cred că victoria a fost meritată. Am făcut o primă repriză bună, din păcate a doua nu a fost foarte reușită, însă, ne bucurăm că am câștigat. Într-adevăr, au dominat în repriza a doua, au avut câteva ocazii, dar cred că era nedrept să pierdem puncte. Este o serie foarte echilibrată, orice echipă are în momentul acesta șanse de a promova, orice echipă se bate la promovare. FC Olt este o echipă bună, cu jucători cu experiență, este o nucă greu de spart. E prematur să spunem ce echipe se luptă la promovare, este o serie echilibrată, sunt multe echipe foarte bune în această serie”, a declarat antrenorul celor de la Gloria Bistrița, Cristian Coroian, după meciul cu FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 14:08 Campionat
Pe aceeași temă