Metalurgistul Cugir și Sănătatea Cluj au jucat în Cupă cu gândul la Cristi Coroian. Starea de sănătate a antrenorului se îmbunătățește

Marius ANGHEL 13 Aug. 2015, 11:27 Stiri
  • Starea se sănătatea a lui Cristian Coroian, fostul antrenor al Metalurgistului Cugir, se îmbunătățește. A fost mutat de la Terapie Intensivă. Două echipe au jucat miercuri, în turul III al Cupei României, cu gândul la fostul atacant al Gloriei Bistrița sau CFR Cluj.
  • La meciul de Cupă dintre Sănătatea Cluj și Metalurgistul Cugir, scor 1-4, ambele echipe din Liga 3 au intrat pe teren cu tricouri inscripționate cu mesaje de încurajare pentru antrenorul care trece în acest moment prin cea mai grea situație a vieții sale.
  • Situația medicală a lui Coroian se ameliorează, acesta fiind scos ieri de la Terapie Intensivă. Fostul atacant va urma un program de recuperare în Austria.


Cristian Coroian trece în continuare prin momente cumplite, după ce a suferit un atac cerebral ischemic, în timpul unui antrenament al echipei pe care o antrena, Metalurgistul Cugir. Starea fostului atacant al lui CFR, U Cluj, Progresul și Gloria Bistrița pare, din fericire, să se amelioreze. „Coro” a fost mutat de la Terapie Intensivă, acolo unde a fost internat în ultimele două săptămâni, semn că starea sănătății sale este mai bună. El va rămâne în continuare însă internat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, iar după externare acesta va pleca la o clinică din Austria, unde va urma un program de recuperare.

Echipa de Liga a 3-a pe care Cristian Coroian o antrena până la momentul accidentului, Metalurgistul Cugir, a jucat miercuri în Cupa României, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Ambele formații au încercat să-i transmită un mesaj de încurajare celui aflat în suferință, la meciul la care a asistat și Cristi Dulca, selecționerul naționalei de tineret. „Suntem alături de tine, Coro!”, a scris pe ticourile cu care cei de la Cugir au intrat pe teren, mesaj similar afișând și jucătorii de la Sănătatea Cluj, pentru care evoluează Florin Dan, Pâglișan și Kiss, foști colegi ai lui Coroian: „Sănătatea, alături de Coro!”.

Nici suporterii CFR-ului nu l-au uitat pe Cristi Coroian. Și aceștia au afișat, la partida cu Petrolul din etapa a 6-a a Ligii 1 de marți, un mesaj de încurajare pentru fostul atacant al clujenilor. „Fii tare în continuare, suflarea vișinie te vrea înapoi pe picioare!”, a fost bannerul afișat de galeria CFR-ului.

53 de goluri în 172 de partide a reușit Cristian Coroian în Liga 1

11 partide a bifat fostul atacant în Cupele Europene

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 13 Aug. 2015, 11:27 Stiri
Pe aceeași temă