FC Olt a încheiat turul fără victorie în deplasare

28 Nov. 2011, 09:17 Campionat
FC Olt a încheiat turul** fără victorie în deplasare

FC Olt Slatina n-a reușit să se impună în deplasarea de la FC Bihor, încheind astfel turul de campionat fără să cunoască gustul victoriei în deplasare. Alb-vișiniii s-au înclinat cu scorul de 0-2, eșecul suferit găsindu-i în pauza competițională pe loc retrogradabil.

FC Olt Slatina a ratat o bună oportunitate de a încheia prima parte a sezonului pe un loc lipsit de grija retrogradării. Gruparea pregătită de Dan Oprescu nu a reușit să revină cu puncte de pe terenul formației FC Bihor, pierzând confruntarea cu 0-2, scor stabilit încă din prima repriză. Alb-vișiniii au început practic meciul de la scorul de 1-0 pentru adversari, orădenii deschizând scorul la scurt timp de la fluierul de start al partidei, profitând de o eroare în defensivă. Scăpat de sub marcaj de fundașul central Adi Lengyel, Pop este găsit cu o pasă în adâncime, goalkeeper-ul Bugiu iese și respinge până la Sfârlea, care de la 16 metri trimite balonul în poarta goală (min. 5). În minutul 32, FC Olt este aproape de egalare, însă balonul expediat cu capul de Alin Ignat din interiorul careului nu găsește spațiul porții lui Pogacsics. Cu cinci minute înainte de intrarea la cabine, FC Bihor majorează scorul prin Birtalan, care înscrie cu un șut de la 16 metri în vinclul porții apărate de Bugiu.

Alb-vișiniii, lipsiți de lucididate în fața porții

În actul secund, alb-vișiniii au încercat să mai salveze ceva, însă fără izbândă. Deși au creat pericol la poarta orădenilor, n-au reușit să puncteze pe tabela de marcaj. La scurt timp de la reluarea partidei, Huțanu a trecut pe lângă gol, ratând incredibil.

În urma unei acțiuni purtate de Giurcă pe partea stângă, centrarea în careu ajunge la mijlocașul celor de la FC Olt, care din 6 metri reia spre poartă, însă goalkeeper-ul Pogacsics scoate de sub transversală cu un reflex de ultim moment (min. 50). Burcea a fost și el la un pas de a înscrie, însă șutul său din 10 metri, lateral dreapta, s-a oprit în plasa porții (min. 85). În urma înfrângerii înregistrate, FC Olt Slatina rămâne în zona retrogradării, returul de campionat anunțându-se unul de foc pentru alb-vișinii.

FC Bihor: Pogacsics, Oltean, Diarra, Danci, Selagea, Florean, Muscă, Sfârlea, Petrache, Pop, Birtalan. Au mai evoluat: Deaconescu, Sorian, Popa.

FC Olt: Bugiu, Bogdanovici, Alin Ignat, Lengyel, Giurcă, Huțanu, Pavel, Vîlcică, David, Dragalina, Hallmen. Au mai intrat: Bancu, Burcea și Burian.

sursa: Gazeta Nouă

28 Nov. 2011, 09:17 Campionat
Pe aceeași temă