FC Botoșani a avut emoții doar o oră contra Buftei!

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 15:16 Campionat

FC Botoșani a reușit să obțină toate cele trei puncte puse în joc cu ACS Buftea, însă a trăit cu emoții, victoria venind în cea de-a doua repriză.

Dumitrescu l-a faultat pe Boghian în careu în minutul 19 pentru ca Vașvari să deschidă scorul de la punctul cu var. La numai 4 minute de la deschiderea scorului, Bâtfoi a egalat din interiorul careului după o eroare de marcaj a fundașilor echipei gazdă.

De la cabine s-a ieșit la egalitate, însă Boghian și-a readus repede formația în avantaj după o acțiune a lui Vraciu, care a trimis un șut centrare la colțul lung, iar atacantul a împins simplu mingea în poartă. Cu 10 minute înainte de finalul întâlnirii, Cârjan a punctat și el din patru metri după o centrare a lui Vașvari și a închis tabela la 3-1.

FC BOTOȘANI – ACS BUFTEA 3-1
Vașvari ’20 – pen., Boghian ’58, Cârjan ’80 / Bâtfoi ’24

Curileac – Patache, C. Dinu (cpt.), I. Ursu, V. Bordeanu – M. Chiriac, Vașvari, Todoran (M. Croitoru ’59), P. Păcurar – Boghian (Cârjan ’70), Vraciu (Fülöp ’75)
Antrenor: Cristian Popovici

Hăisan – Vențer, Tutunaru (cpt.), A. Nițu, Al. Dragomir (Odoroabă ’77) – G. Dumitrescu (Ciumacenco ’28), G. Kiriță, Ad. Udrea, Ir. Găman (Danteș ’63) – Bâtfoi, D. Gafița
Antrenor: Giani Kiriță

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 15:16 Campionat
Pe aceeași temă