FC Bihor, învinsă la Pitești în ultimele minute! Ghiț: „E un rezultat nedrept”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:12 Campionat
FC Bihor, învinsă la Pitești în ultimele minute!** Ghiț:

 În ultima etapă programată în acest an, FC Bihor a evoluat sâmbătă la Pitești, în compania formației argeșene CS Mioveni. Meciul, care a contat pentru etapa a XIV-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat pe final de joc de Ciprian Tănasă, în minutul 86.

Scorul este nedrept după raportul ocaziilor de poartă, cu toate că dominarea a aparținut gazdelor. Numai în prima repriză, FC Bihor a avut trei ocazii importante, prin Ovidiu Bic și Mădălin Popa,

Cea mai mare ocazie a primului mitan s-a consumat în minutul 21, când în urma unei lovituri de colț, mingea a ajuns la Ovidiu Bic, care a șutat periculos, însă fundașul dreapta al gazdelor, Cotigă, a scos de pe linia porți.

O altă ocazie a primului mitan pentru FC Bihor s-a consumat în minutul 42, când Mădălin Popa a șutat de la 22 de metri, foarte puternic, dar și pe lângă poartă.

Astfel, cu toate că în primele 45 de minute de joc gazdele au avut mai mult posesia, dar cele mai mari ocazii le-au avut bihorenii, scorul primei reprize a fost egal, 0-0.

În partea a doua, argeșenii au atacat mai mult, au dominat, însă raportul ocaziilor de poartă a fost echilibrat. FC Bihor a ripostat, spre exemplu, printr-un șut al lui Ovidiu Popa, pe lângă poartă.

Unicul gol al întâlnirii a fost reușit însă de gazde pe final de joc, când partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate. Atunci, în minutul 86, în urma unei centrări de pe partea stângă a lui Galan, portarul bihorean Smaranda a respins mingea în față, de unde Ciprian Tănasă, aflat la 2 metri de linia porții a înscris fără probleme.

Cum până la final nu s-a mai întâmplat nimic, FC Bihor a pierdut cu 0-1, o partidă care era foarte aproape să-i aducă cel puțin un punct, important, de altfel, în lupta din partea inferioară a clasamentului.

„E un rezultat nedrept după desfășurarea jocului. Ne-am creat cinci ocazii. A doua repriză am luat gol în minutul 86, pe o nesincronizare”, a declarat, după joc, antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.

CS MIOVENI
FC BIHOR
1-0

Tănasă ”85

Oct. Popescu – Cotigă, Pasăre (Bg. Stoica ”90+2), M. Olteanu, C. Stan – A. Popa, Al. Răuță, Boboc (Biceanu ”58), Năstăsie (Galan ”64) – Ayza, Tănasă (cpt.)
Antrenor: Ion Moldovan

Smaranda – Mihuț, Letan, Fl. Lazăr (cpt.), R. Lupu – Ianc (Ov. Popa ”77), M. Popa, Sfârlea – Fl. Pop, Zs. Lukacs (Hadăr ”59), Bic (Haș ”65)
Antrenor: Gheorghe Ghiț

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă