FC Bihor i-a stricat debutul lui Sabău!

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 00:08 Campionat

La capătul unui joc bun, FC Bihor s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața echipei ASA Târgu Mureș. Meciul, care a contat pentru etapa a VII-a, a Ligii a doua la fotbal, a fost decis în prima repriză, când Raymond Lukacs a înscris singurul gol al partidei, în minutul 21.

Atunci, în urma unei lovituri de la colțul terenului, executată de Sebastian Sfârlea, mingea a ajuns în careul mic al oaspeților, de unde din 4 metri, Raymond Lukacs a reluat cu capul și l-a învins pe portarul mureșan Alessandro Caparco.

Intrat în repriza a doua, în locul fratelui său, Raymond, Zsombor Lukacs și-a creat trei ocazii periculoase, singur cu portarul, dar a ratat.

Pe final de joc, FC Bihor a evoluat în superioritate numerică, după ce în minutul 74 mijlocașul oaspeților, Onicaș, a fost eliminat în urma unei intervenții neregulamentare asupra lui Zsombor Lukacs.

FC Bihor a reușit să-și adjudece toate cele trei puncte puse în acest joc, după o evoluție bună, cea mai bună de pe teren propriu din actuala ediție de campionat.

De altfel, la conferința de presă de după meci și antrenorul oaspeților, Ioan Ovidiu Sabău, a recunoscut atitudinea și dăruirea în joc a orădenilor, care a fost superioară comparativ cu cea a elevilor săi.

Pentru FC Bihor a fost a doua victorie în această ediție de campionat, după succesul din prima etapă, scor 2-1 cu UTA.

„A fost o victorie muncită, vreau să-i felicit pe băieți, aveam nevoie de un rezultat pozitiv pentru a continua jocurile bune pe care le-am făcut în trecut. Aveam nevoie de această victorie pentru a avea încredere, poate fi un început, e un rezultat pe care se poate lucra. A fost o primă repriză în care ne-am creat cele mai multe ocazii, a doua repriză a aparținut oaspeților, care au pus presiune, le-am oferit mingea, au avut posesia, am cedat deliberat mijlocul terenului pentru a avea spațiu în terenul advers. Pe contraatac mai puteam marca, dar una peste alta e un rezultat bun, împotriva unei echipe care trage la promovare”, a declarat, după meci, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiț.

VEZI mai multe POZE de la meci

FC BIHOR
ASA TÂRGU MUREȘ
1-0

R. Lukacs 21

Fildan – Mihuț (Mintaș ”84), Fl. Lazăr (cpt.), Letan, R. Lupu (Adam ”46) – Ov. Bic, M. Popa, Sfârlea – Ianc, R. Lukacs (Zs. Lukacs  ”65), Fl. Pop
Antrenor: Gheorghe Ghiț

Caparco – Hanca, Vârtic (A. Dan ”65),  Patriche, Anițoiu – Onicaș, R. Miclea (cpt.) – Bumba, Buhăescu, Buhuși – A. Roman (Salem ”60)
Antrenor: Ovidiu Sabău
Eliminat: Onicaș”74

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 00:08 Campionat
Pe aceeași temă