FC Bihor a cedat jocul de la Pitești, cu CS Mioveni, dar a fost aproape de egalare în prelungiri

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 19:12 Campionat
FC Bihor a cedat jocul de la Pitești, cu CS Mioveni,** dar a fost aproape de egalare în prelungiri

Având o serie de probleme de efectiv, din cauza accidentărilor și a unei stări gripale care a cuprins în această săptămână echipa, formația orădeană de fotbal FC Bihor a cedat vineri, la Pitești, jocul cu CS Mioveni, din etapa a XV-a a Seriei a II-a din Liga 2, cu scorul de 0-1.

Echipa orădeană a avut în față un adversar redutabil, cu pretenții la primele poziții ale clasamentului și care este calificat în sferturile de finală ale Cupei României, din această cauză, de altfel, devansându-și partida cu FC Bihor, programată inițial pentru sâmbătă, pentru că marți va întâlni CFR Cluj în cupă.

Partida de la Pitești nu a fost una spectaculoasă, chiar dimpotrivă, în partea secundă, cel puțin, preț de aproximativ 20 de minute niciuna dintre cele două combatante nu a reușit să-și creeze vreo ocazie periculoasă de poartă.

Golul a fost marcat relativ repede, în minutul 10, după care jocul s-a stins. La faza golului, a fost o lovitură de colț de pe stânga, executată de Galan, iar căpitanul gazdelor, Răuță a apărut pe linia de șase metri și a înscris. Apoi, următoarea ocazie mai importantă s-a petrecut în minutul 37, când același Galan, de pe partea dreaptă de această dată, a trimis un balon spre poartă, care a fost deviat în transversală. Ayza a recuperat și a scos în spate la Răuță, care, de la 20 de metri, a șutat bine, dar portarul Fildan a reținut.

După pauză, jocul s-a reluat cu o schimbare la FC Bihor, antrenorii Cheregi și Ciocan lăsându-l pe bancă pe Zanardini și introducându-l în locul său pe Zs. Lukacs. Repriza a doua a avut însă un început modest, timp de 20 de minute neconsemnându-se ocazii importante de poartă. În minutul 70 însă, Mîrzeanu de la gazde a șutat de la 18 metri, din prima, dar a trimis peste poarta lui Fildan. Apoi, în minutul 76, Ct. Stan tot de la gazde a centrat în fața porții, dar Ayza nu a ajuns bine la întâlnirea cu balonul.

În minutul 81, antrenorii orădeni au efectuat o modificare în echipă, care a adus un debut la seniorii de la FC Bihor, juniorul Sîrbu, intrând pe teren în locul lui V. Dobrescu. Trei minute mai târziu, Biceanu de la CS Mioveni a expediat un șut de la 20 metri, dar peste poartă.

Ce n-au izbutit în cele 90 de minute de joc, în prelungiri orădenii au fost foarte aproape să dea lovitura însă. Astfel, în 90+3 „roș-albaștrii” au avut cea mai mare ocazie a meciului. După o lovitură liberă de la centrul terenului, balonul a ajuns în careu, de unde a fost respins până la Lorincz. Acesta a șutat bine plasat pe poartă, portarul Popescu a respins cu greu în față, dar acolo nu a fost niciun bihorean care să dea lovitura decisivă, care ar fi însemnat obținerea unui rezultat de egalitate. Astfel, jocul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru argeșeni, care și-au mai adăugat trei puncte importante în clasament, în timp ce FC Bihor a rămas la opt lungimi.

CS MIOVENI  1
FC BIHOR   0

Răuță (min. 10)

Oct. Popescu – Negoiță, Calvin, B. Stoica, Ct. Stan – Răuță (cpt.), Biceanu, Galan (Dragalina ’67) – A. Popa (D. Iancu ’87), C. Bălan (Mîrzeanu ’27), Ayza.
Rezerve nefolosite F. Croitoru – Nilă, V. Mazilu, I. Rada
Antrenor: Claudiu Niculescu

Fildan – Mihuț (cpt.), Bactăr, Letan, N. Lorincz – C. Străuț, M. Stancu – Zanardini (Zs. Lukacs ’46), Cigan, V. Dobrescu (C. Sîrbu ’81) –
R. Lukacs (Nichita ’67)
Rezerve nefolosite Sălăjan – V. Petricău, Cuc, R. Lupu
Antrenori: Călin Cheregi și Lucian Ciocan

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești); Spectatori: 100; Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenți: Răzvan Constantin Nistoran (Reșița) și Petruța Iugulescu (Târgoviște). Jucătorul meciului: Alexandru Răuță


Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 19:12 Campionat
Pe aceeași temă