FC Argeș și Chindia s-au anihilat reciproc în Trivale, însă doar târgoviștenii au avut de câștigat mai mult! Au urcat pe loc de baraj

Marius ANGHEL 01 Oct. 2017, 09:50 Campionat

FC Argeș a scos un punct din confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște. Disputa din Trivale care a contat pentru runda a 10-a a acestui tur de campionat, s-a terminat cu un scor alb, 0-0, rezultat în urma căruia piteștenii se mențin pe locul 8 al clasamentului ligii secunde, în timp ce dâmbovițenii au urcat pe locul 3, care duce la baraj.

Confruntarea de pe stadionul „Nicolae Dobrin” nu a fost una spectaculoasă, ambele echipe având o prestație destul de modestă, cu puține ocazii de gol. După o perioadă de tatonare, alb-violeții au încercat să desfacă apărarea dâmbovițenilor, iar cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a aparținut lui Robert Grecu. Mijlocașul piteștean a trimis în careu un șut-centrare, însă balonul a lovit bara transversală.

Și după pauză, argeșenii au forțat desprinderea pe tabelă, însă acțiunile lor ofensive s-au oprit de cele mai multe ori la limita careului de 16 metri. Oaspeții au avut șansa de a pleca cu cele trei puncte puse în joc însă Nicușor Grecu a reușit să respingă șutul lui Neguț din finalul celui de-al doilea mitan. 

Această remiză albă a mulțumit cele două tabere, chiar dacă jocul etalat de cele două echipe nu a fost unul pe placul spectatorilor care așteptau o partidă mai dinamică, cu mai multe faze de poartă și goluri din partea favoriților.

În vară, cele două echipe au jucat două meciuri amicale. La Târgoviște a fost 3-1 pentru Chindia, iar la Pitești s-a impus FC Argeș cu 2-1. Ambele echipe au marcat atunci, nu același lucru întâmplându-se acum, într-un meci oficial.

În etapa următoare, Chindia joacă acasă cu Sportul Snagov, iar FC Argeș în deplasare la Metaloglobus București.

FC ARGEȘ – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-0

N. Grecu – D. Oancea, Vișa, Șerbănică, Ct. Stan – R. Costin (cpt.), Andr. Panait, D. Andrei (C-tin Stoica 67), I. Năstăsie (M. Albu 81) – R. Grecu, Buhăescu (Nilă 71)
Rezerve: Oct. Popescu – Albu, Cotigă, Tofan, Ct. Barbu, C-tin. Stoica, Nilă
Antrenor: Iordan Eftimie

I. Popescu – D. Ciobotariu, Vătavu (Neicuțescu 57), Ispas, Martac – Nisipeanu, L. Mihai (cpt.), Pencea, Crinel Stoica – Cr. Neguț (Dumitrașcu 88), Cherchez (Honciu 81)
Rezerve: Meilă – Acasandrei, Dumitrașcu, Bâtfoi, Neicuțescu, Honciu, Andr. Ioniță
Antrenor: Nicolae Croitoru

Stadion: „Nicolae Dobrin” – Trivale (Pitești – Argeș); Spectatori: 1.500; Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenți: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Doru Zamfir (Slatina).

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: fb Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 01 Oct. 2017, 09:50 Campionat
Pe aceeași temă