FC Argeș ar putea amâna meciul cu Chindia

28 Mar. 2012, 13:38 Campionat
FC Argeș ar putea amâna** meciul cu Chindia

Cu câteva zile înainte de meciul cu Chindia Târgoviște, de vineri seară, FC Argeș are infirmeria plină de ju­că­tori cu probleme medicale. Ofi­cialii grupării din Trivale au luat în cal­cul și amânarea acestei partide, dacă în lotul alb-violet vor mai apărea și al­te probleme medicale.

După fundașul Marius Bri­ceag, care săptămînă trecută a făcut rubeolă, ieri, alți doi fot­ba­liști au contractat acest virus. Es­te vorba despre portarul Flavius Croitoru și mijlocașul Leonard Ma­nole, căruia i-au apărut pe pie­le niște ganglioni. Din cîte se pare, cei doi jucători au luat a­ceastă boală de la Wallace, Io­nescu și Dănuț Fundulea, care au avut acest virus înaintea lor. Cro­i­toru, Briceag și Manole nu sînt singuri jucători care au pro­bleme medicale. De cîteva zi­­le, Ivănică, Wallace, Cristian An­­drei și Alin Popa nu s-au an­tre­nat din cauza gripei. A­ceas­tă lis­tă de ju­că­tori cu pro­ble­me me­di­cale es­te reîntregită de Ion Ma­rius și Daniel Ghiță, care au fost operați de menisc și vor re­­ve­ni în lot pes­te cîteva săptă­mîni.

„Doar în caz de forță majoră”

Administratorul delegat al lui FC Argeș, Cătălin Barbu, a luat în calcul amînarea meciului cu Chin­dia Tîrgoviște: „Deocam­da­­tă, nu am făcut nici o hîrtie la Fe­derație prin care să cer acest lucru. În funcție de felul în care vor decurge lucrurile, vom ști ce avem de făcut. În caz de forță majoră, cei de la FRF sînt o­bli­gați să amîne me­ciul. Eu sper ca a­ceastă partidă să se joace”.

„Am făcut antrenament cu 12 jucători”

Antrenorul Viorel Dumi­tre­scu spu­ne că situația este critică la echipă: „Ieri (n.r. – luni) am fă­cut an­trenament cu 12 ju­că­tori. Sper să nu se mai îm­bol­nă­­veas­că și alții de ru­be­o­lă, pen­tru că nu mai am cu cine juca me­ciul cu Tîr­goviște. Încer­căm în aceste zile să-i pu­­nem pe picioare pe cei care au pro­ble­me medicale. Vom vedea zi­le­le următoare cîți jucători voi a­vea la antrenamente și, în func­ție de acest lucru, vom cere sau nu amînarea partidei”.

sursa: Curierul Zilei

28 Mar. 2012, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă