FC Argeș a dominat meciul cu Metaloglobus, însă l-a pierdut! Săndoi: „E un rezultat total mincinos. Fotbalul este nedrept” | Rezumatul jocului

Marius ANGHEL 24 Feb. 2019, 12:04 Campionat
FC Argeș a dominat meciul cu Metaloglobus, însă l-a pierdut!** Săndoi:

FC Argeș a debutat cu stângul în noul an, după ce, sâmbătă, a pierdut cu 0-1, la București, meciul cu Metaloglobus, din etapa a 22-a a Ligii 2. Echipa piteșteană a dominat în mare parte primul joc oficial din 2019, însă a cedat după ce a primit un gol în minutul 71, de la Mihai Potecea, în urma unei greșeli a defensivei alb-violete.

Piteștenii au plătit tribut lipsei de eficacitate în fața porții. Rând pe rând, Buhăescu, Gugu și Raul Costin s-au întrecut în ratări monumentale în prima repriză, spre disperarea staffului tehnic condus de Emil Săndoi și a celor 30 de suporteri ai FC Argeș prezenți la meci. În partea secundă, Barbu și Buhăescu au fost foarte aproape de a deschide scorul, însă șuturile acestora nu și-au atins nici ele ținta. Vasile Buhăescu și-a trecut în cont și o bară.

Înainte de pauză, FC Argeș a înscris prin Vasile Gheorghe, însă tușierul a ridicat fanionul pe motiv de offside, iar golul a fost anulat.

La final de meci, antrenorul Emil Săndoi a spus că echipa sa a avut o posesie de 75-80 la sută, s-a jucat cu ocaziile și a pierdut nedrept.

„Fotbalul este nedrept. E de-a dreptul incredibil să joci 90 de minute, să ai, poate, opt sau zece ocazii clare de gol, să lovească mingea bara, să se plimbe prin fața porții de cinci – șase ori, să nu reușim să o băgăm în poartă nici de la un metru, nici de la cinci metri. Iar adversarul, eu știu, în a doua repriză, decât o singură dată a intrat în careul nostru de 16 metri. Și, să zic, poate în prima repriză a mai avut o situație periculoasă. Deci, chiar e nedrept fotbalul în situații de genul ăsta. Un joc pe care să-l domini categoric, din minutul 1 până în minutul 90, și adversarul să nu îți pună nicio problemă. Să iei un gol așa de ușor, pe o minge bâlbâită prin fața porții. E nedrept. Ne-am creat foarte multe ocazii, asta e un lucru îmbucurător. Dar, dacă nu dai goluri nici din 16 metri, nici din 6 metri este o problemă. O să lucrăm în continuare. E un rezultat total mincinos, având în vedere ce s-a întâmplat pe teren. Noi am demonstrat că am fost echipa mai bună, am avut și posesie, am avut și șuturi la poartă. Am avut o posesie de 75-80 la sută. Din păcate, trebuie să învățăm din greșeli. Este un rezultat mincinos. Va trebui să ne capacităm pe jocurile următoare, să câștigăm, să fim mai atenți la finalizare, pentru că este un aspect foarte important. Până la urmă, se joacă pe goluri. Tot ce îmi doresc eu în continuare este să nu mai avem ghinion, pe care, parcă, ni-l atragem, nu știu exact ce se întâmplă”, a transmis Săndoi.

În urma acestui rezultat, FC Argeș se menține pe locul 6, cu cele 41 de puncte. În următoarea etapă joacă acasă cu Chindiei Târgoviște.

Marius ANGHEL 24 Feb. 2019, 12:04 Campionat
Pe aceeași temă