Farul voia „roșu” la Păcuraru, Badea putea schimba soarta meciului

25 Mar. 2012, 13:51 Campionat
Farul voia

După egalarea Viitorului, Farul a făcut un vizibil pas înapoi fiind preocupată mai mult de defensivă, dar nici atacul nu a fost neglijat. Mai mult, Viorel Tănase l-a introdus în teren pe Vali Badea, fostul atacant al Stelei fiind pionul principal în cea mai controversată fază a partidei. Cu 12 minute înainte de final, Badea putea scăpa singur spre poartă, dar Păcuraru l-a oprit în postură de ultim apărător. Centralul Marcel Bîrsan a acordat lovitură liberă, dar doar galben pentru jucătorul Viitorului, decizie care i-a nemulțumit vădit pe oaspeți.

„Nu vreau să comentez arbitrajul, dar băieții sunt foarte supărați pe prestația centralului”, a declarat la finalul partidei Viorel Tănase, antrenorul Farului, care, în timpul jocului, a protestat însă foarte vocal la mai multe decizii ale arbitrilor.

Omologul său din tabăra Viitorului, Cătălin Anghel, a refuzat să comenteze pe seama arbitrajului. „Am ajuns să vorbim mai mult de arbitraje și foarte puțin despre cum se desfășoară meciul în teren”, a declarat Anghel.

În cele din urmă Viitorul, cu punctul câștigat, rămâne lider în serie, dar fără succes în retur, iar Farul se bucură că nu a pierdut, dar dezamăgirea marinarilor este că puteau câștiga.

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA

25 Mar. 2012, 13:51 Campionat
Pe aceeași temă