Farul continuă ascensiunea

10 Oct. 2011, 18:17 Campionat
Farul** continuă ascensiunea

FC Farul Constanța a reușit, sâmbătă, o nouă victorie: 2-0 (0-0) cu Dunărea Galați, în etapa a opta a Ligii a II-a, Seria I, ajungând totodată la cinci rezultate pozitive consecutive.

Prima repriză a meciului Farul – Dunărea a fost săracă în ocazii de poartă, cea dintâi mare ocazie venind abia în min. 42, când Al. Cristea, de la oaspeți, a prins un șut extraordinar de la 30 de metri, iar mingea a zguduit bara transversală.

Momentul cheie al jocului s-a consumat în min. 53. Al. Avram, de la Dunărea, a simulat un fault în careu, iar centralul Ciprian Amarandei i-a acordat corect cartonașul galben. Cum gălățeanul mai avea un avertisment, primit în min. 15, a venit, firesc, eliminarea. Profitând de superioritatea numerică, Farul și-a întețit atacurile și, pe acest fond, în min. 75, portarul Dunării, Pîrvu, l-a faultat în careu pe Ivanovici, penalty-ul fiind transformat de Robert Stăncioiu, 1-0.

În ultimele secvențe ale întâlnirii, Sascău a pătruns frontal, a scăpat singur și l-a învins pe Pîrvu cu un șut din opt metri, consfințind rezultatul final, 2-0 în favoarea Farului. De menționat că la această partidă au fost prezente, în tribune, și handbalistele de la CSU Neptun, care i-au încurajat frenetic pe „marinari”.

FC Farul: M. Toma, Dobre, Posteu-că, L. Ștefan (cpt.), Sandu, Husein (min. 46, Paraschiv), Sascău, Stăn-cioiu (min. 90, Neagoe), Ivanovici, Pătulea (min. 85, Badea), Ciobanu.

La conferința de presă de după meci, antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat: „A fost un joc dificil. Sunt mulțumit de felul în care au jucat băieții în repriza a doua. Sistemul 4-4-2 a dat roade, după introducerea lui Paraschiv. Începem să creștem. Urmează acum două partide în deplasare, din care trebuie să venim cu cel puțin patru puncte”.

Sursa: Cuget Liber

10 Oct. 2011, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă