Farul a ajuns „lanternă”! „Mergem la Federație să luăm o derogare să ne lase să jucăm în 15”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 17:18 Campionat
Farul a ajuns

FC Farul a ajuns acolo unde nimeni nu se gândea că va ajunge vreodată: pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a! Nu este o glumă, înfrângerea cu Chindia, de sâmbătă, scor 1-4, le-a adus „marinarilor” poziția „lanternei”, iar finanțatorul Giani Nedelcu anunță schimbări radicale din iarnă.

FC Farul a ajuns foarte rău. De această dată, a pierdut în deplasare cu Chindia Târgoviște, în meciul contând pentru etapa a XI-a a Ligii II, Seria I. Pentru gazde, a marcat Honciu (21), Mihăescu (25) și Băluță (45+2, 61), iar pentru Farul, Buzea (32). După această înfrângere, constănțenii au coborât pe ultimul loc în clasament.

Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, este extrem de nemulțumit de jocul echipei sale și anunță că, la sfârșitul turului, vor fi dați afară jucători, iar în iarnă, aduși alții. „După atâtea etape, am tras și eu concluzia că jucătorii noștri nu pot duce nici 45 de minute. Suntem o echipă care, fizic, este cea mai slabă din Liga 2. Avem o mare problemă pe linia de fund, acolo nu e valoare. Oamenii ne tot înjură, au și ei dreptate prin prisma rezultatelor, dar să nu mă înjure pe mine! Toți au fost mulțumiți când au văzut campania de achiziții din vară. I-am luat, acuma mă înjură că nu joacă? Ce să le fac eu? Sută la sută vom lua jucători în iarnă, cinci jucători vom lua. Nici nu stau la discuții. Îi vom exclude cu siguranță pe alții din lot. Din 11 inși, măcar de ar juca 3, 4. Ar trebui să mergem la federație să luăm o derogare, să ne lase să jucăm în 15, ca să compensăm alergarea cu cealaltă echipă. Ei degeaba or vrea, că ei tot spun că vor, dar nu pot. Bani aruncați pe geam”, a declarat patronul FC Farul, Giani Nedelcu.

Nu părăsește FC Farul

Deși suporterii i-au cerut să plece, patronul Giani Nedelcu susține că, dacă va pleca, Farul se va desființa. „Dacă de mâine nu mai continui, credeți că mai vine cineva? Eu am tot spus, dacă vrea cineva să vină în locul meu, să vină! Pentru mine este simplu să plec. Ce-am avut și ce-am pierdut, dar în acești ani am pus suflet și m-ar durea să văd că se desființează Farul. Cu toate astea, fac niște eforturi singur ca echipa să continue. Țin echipa, salariile, în paralel cu insolvența, care este și aia un miliard și jumătate (n.r. – lei vechi). De la meciurile de acasă, nici măcar nu scoatem banii de arbitraj, nici măcar pentru echipa medicală. Nici sponsorii nu vor să vină, pentru că nici eu nu m-aș duce la o echipă fără rezultate”, a declarat Giani Nedelcu.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 17:18 Campionat
Pe aceeași temă