Fără puncte pentru CS Mioveni și după etapa a II-a

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 11:15 Campionat

CS Mioveni are un start foarte prost de campionat. După umilința de la Motru, argeșenii au fost învinși pe teren propriu de FC Olt. Oaspeții au învins cu 1-0, singurul gol venind pe finalul partidei, Siminic marcându-l.

Argeșenii porneau cu mari speranțe la meciul cu FC Olt și doar victoria era pe buzele tuturor. Numai că meciul a fost un adevărat coșmar pentru argeșeni, aceștia fiind de nerecunoscut la acest duel. După o repriză în care cu greu am putea nota o ocazie clară de a marca, oaspeții au ieșit la joc arătând astfel că își doresc mai mult decât un punct.

Numai că a fost doar o impresie pentru că ocaziile importante de gol s-au lăsat cu mult așteptate. Eftimie a schimbat abii atacanți și pe Tănase și pe Ayza și a încercat să joace cu Alin Popa vârf împins, numai că totul s-a rupt în minutul 64, atunci când Stan a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În minutul 68, Bancu obține o lovitură liberă de la 30 de metri. Ignea execută, mingea se duce puțin peste transversală. Zece minute mai târziu slătinenii scapă pe contraatac, Drăghici pasează în stânga, pentru Huțanu, Dumitrache intervine în ultimul moment. În minutul 88 Slatina deschide scorul.

Anghelina execută puternic o lovitură liberă de la 33 de metri, Ciucă boxează până la Siminic, care trimite cu capul în plasă. În prelungiri Alin Popa a fost la un pas să restabilească egalitatea, dar lovitura sa de cap din interiorul careului s-a dus de puțin pe lângă poarta lui Mogoșanu.

În aceste condiții, CS Mioveni nu are niciun punct acumulat și niciun gol marcat, ultimul loc fiind al echipei argeșene.

CS Mioveni: Ciucă, Cotigă, Negoiță, Pasăre, Stan, Mazilu, Răuță, Năstăsie, Biceanu (”65 Dumitrache), Ayza (”56 A.Popa), Tănasă (”56 O.Stan)
Antrenor: Iordan Eftimie

FC Olt: Mogoșanu, Anghelina, Marincău, Gligor(cpt.), Crușoveanu, Pavel (”50 Quist), Ignea, Huțanu (”79 Siminic), Drăghici, Bancu, N Kongue (”60 Agbleta)
Antrenor: Dan Oprescu

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă