Fără gol la ultimul meci cu Cosmin Petruescu antrenor! Politehnica a remizat pe Știința cu Concordia Chiajna

Anda DELIU, Marius ANGHEL 31 Aug. 2019, 18:07 Campionat

ASU Politehnica și Concordia Chiajna au oferit un meci cu multe ocazii, în ultima zi de vară calendaristică, dar fără goluri. Un 0-0 destul de viu, cu multe ratări ale celor două formații, dar și cu multe greșeli de plasament sau execuții nefericite. Partida s-a jucat pe Știința, unde au venit destul de puțini suporteri bănățeni, unii supărați și din cauza debutului slab din acest sezon al echipei timișorene.

Jocul din etapa a 5-a a fost deschis de la început, dar atacurile ilfovenilor se terminau în fața liniei de fund timișorene. Poli a încercat poarta prin Călin Popescu și Ignea, dar primul nu l-a păcălit pe Greab, iar al doilea nu a prins spațiul porții. Concordia a devenit mai periculoasă după prima jumătate de oră. Vlad Olteanu și-a încercat șutul de la 25 de metri, dar Murariu a intervenit. Hamzaoui nu a prins spațiul porții, iar Ciucureanu a avut alt șut blocat de portarul bănățenilor. Pentru timișoreni, un șut bun l-a avut Axente în minutul 34, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Mutări ofensive la pauză pentru Timișoara

La ultimul său meci pe banca echipei, la final având să-și anunțe demisia, Cosmin Petruescu a mutat ofensiv de la pauză, cu Ungureanu în locul lui Bogdan Vasile. Cele două echipe și-au împărtit momentele de dominare. După un corner, în minutul 54, Murariu a respins reluarea cu capul a lui Albu, o ocazie periculoasă a ilfovenilor. În replică, Manea a avut un șut pe lângă buturi, din poziție foarte bună, iar Jurj a avut o reluare cu capul, puțin pe lângă buturile apărate de Greab. Scutaru a trimis puțin peste buturi în minutul 64, iar ratările au continuat prin Obedeanu, la oaspeți, și Ignea, la gazde.

Până la final, deși s-a jucat avântat, mai ales pentru gazde, niciuna dintre formații nu a reușit să înscrie.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – CONCORDIA CHIAJNA      0-0

Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheș – Dros (Vidrăsan 63′), Bg. Vasile (Ad. Ungureanu 46′) – Alin Manea (Schieb 82′), Ignea, C. Popescu – Mir. Axente
Rezerve neutilizate: M. Contra – Coadă, Pițigoi, F. Trip
Antrenor: Cosmin Petruescu

Greab – Dumitraș, Al. Albu, Dobrosavlevici (cpt.), Vl. Olteanu – L. Ion, Hamzaoui – Ciucureanu, Obedeanu (Stănică 90+2′), Grădinaru – Bari (Ivanovici 74′)
Rezerve neutilizate: Al. Costache – Fota, Rob. Ivan, Riza, C. Neagu
Antrenor: Laurențiu Diniță

Stadion: Știința (Baza) (Timișoara – Timiș); Spectatori: 300; Arbitru: Marius Omuț (Satu Mare); Asistenți: Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca) și Răzvan Constantin Nistoran (Reșița); Rezervă: Dorin Petru Voina (Reșița); Observatori: Cornel Corocan (Reșița) și Petru Boros (Oradea).

Momentan, cu 7 puncte, Chiajna e pe locul 10. Runda viitoare va juca acasă cu Reșița. Cu 4 puncte, ASU Poli e pe locul 14 și etapa viitoare joacă la Turris Oltul.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 31 Aug. 2019, 18:07 Campionat
Pe aceeași temă