Falub, omul promovare

01 Jun. 2009, 11:50 Campionat
Falub,** omul promovare

Deși Unirea a pierdut numai șapte puncte în nouă partide cu el pe bancă, Adrian Falub  (foto) nu și-a arogat prea multe merite în performanța obținută de echipa din Alba Iulia.

Adi, cum este în Liga I?
Este bine. Acum ne bucurăm câteva zile, dar apoi trebuie să ne gândim și să ne pregătim de Liga I, deoarece timpul este scurt. Diferența dintre cele două eșaloane este destul de mare. Nu ne va aștepta nimeni cu flori în sezonul viitor.

Cine are principalul merit pentru promovarea echipei?
Jucătorii! Toți sunt de mare caracter și au muncit foarte mult în acest sezon. Acum trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să fim conștienți că ne așteaptă un sezon mult mai greu decât cel care se va termina în curând. În Liga I va fi mult mai greu.

Dar tu?
Eu am venit de numai nouă etape la echipă, am și eu un merit, dar nu principalul. Repet, jucătorii și conducerea merită aproape toate laudele. Să nu îl uităm pe Aurel Șunda, cel care a condus echipa în primele 23 de etape. Și el are un merit foarte mare. Eu mă bucur în schimb că am acceptat oferta Unirii în primăvară.


Ești la a doua promovare în trei ani de carieră. Mulțumit?

Da, așa e, dar acum trebuie să vină și o confirmare în Liga I. Cu „U” am stat doar zece etape, sper ca aici să iasă mai bine.

 

articol scris de Dan Udrea

01 Jun. 2009, 11:50 Campionat
Pe aceeași temă