Falub comentează „criza” fanilor: „Am venit să antrenez, nu e războiul meu”

Autor: Mihai Andries Publicat: 07 Mar. 2014, 07:21 Actualizat: 07 Mar. 2014, 07:22 Campionat
Falub comentează „criza” fanilor:  „Am venit să antrenez, nu e războiul meu”

Profitând de faptul că meciul cu CS Mioveni, primul din acest an pe teren propriu, este programat chiar pe 8 martie, conducerea FC UTA SA a anunțat deja că doamnele și domnișoarele vor intra gratis pe arena „Francisc Neumann”, în timp ce reprezentanții sexului tare au acces gratuit doar în peluze. Probabil, sfătuitorii lui Adrian Marțian se gândesc că fanii care vor lua loc în acele sectoare se vor uni pentru a forma o galerie ce s-o înlocuiască pe cea veche. În rest, prețul biletelor se mențin neschimbate, după cum urmează: 15 lei, la tribuna I și sectorul J al tribunei a II-a, respectiv 12 lei, la tribuna a II-a.

Fiind la al doilea mandat de antrenor al „alb-roșiilor”, Adrian Falub cunoaște foarte bine forța publicului arădean, respectiv a suporterilor din peluză care au stat necondiționat lângă echipă. Acum, fostul fundaș al lui U. Cluj se află în postura de recupera o grămadă de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare, fără a mai avea sprijinul galeriei care s-a dezis de clubul condus de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti.

„Rămân la părerea că un club trăiește prin suporterii lui. Mai ales la Arad, ei au fost și rămân al 12-lea jucător al nostru. Mai departe, dacă vom avea sau nu galerie sâmbătă, nu ține de mine. Eu am venit să antrenez și, poate, eu și jucătorii am căzut într-un război care nu este al nostru”, a comentat Falub așa-zisa „criză” a fanilor.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 07 Mar. 2014, 07:21 Actualizat: 07 Mar. 2014, 07:22 Campionat
Pe aceeași temă