EXCLUSIV: Tavi Grigore este noul antrenor al Dunării

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 19:52 Campionat
EXCLUSIV: Tavi Grigore** este noul antrenor al Dunării

Ocupanta locului 11 din seria I a Ligii a II-a și-a rezolvat problema antrenorului principal după demisia staffului tehnic ca urmare a gafei organizatorice din meciul cu Delta Tulcea. Dacă în ultimele zile s-a vehiculat ca principal favorit numele lui Viorel Tănase, alegerea Dunării a fost cu totul alta. Astfel, azi s-a ajuns la un acord până în vară cu Octavian Grigore, rămas liber de contract după despărțirea de Fortuna Brazi.

Noul antrenor al formației de la Dunăre își va intra în pâine de mâine, atunci când va efectua primul antrenament. El a venit la Galați cu un secund, în persoana lui Răzvan Vlad, cel cu care a lucrat și la Fortuna Brazi și la Chimia Brazi. Vă reamintim că în meciul trecut al Dunării Galați, soldat cu eșec categoric la Botoșani, scor 1-5, pe banca echipei a stat președintele Auraș Brașoveanu.

„Este adevărat că am semnat cu Tavi Grigore. Este un om serios, cu care am colaborat și în care avem deplină încredere. El se va ocupa de destinele echipei până în vară” a declarat Auraș Brașoveanu pentru Liga2.ro

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 19:52 Campionat
Pe aceeași temă